Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ένας Ειδικός στις Σχέσεις Αποκαλύπτει Ποιο Είναι το Μυστικό για έναν Ευτυχισμένο Γάμο!

webkorinthos.

Επειδή μετά από κάποια χρόνια ο γάμος γίνεται μια ρουτίνα, χωρίς εκπλήξεις η οποία δύσκολα αλλάζει, μερικές φορές χρειαζόμαστε κάποιον ειδικό για να μας δώσει μια στάλα ελπίδας, ένα φως στο τούνελ της μονοτονίας και της βαρεμάρας. 

Η ειδικός στις σχέσεις, Terri Orbuch, έρχεται να μας πει ποιο είναι το μσυτικό για έναν ευτυχισμένο γάμο και πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε την σπίθα να παραμείνει ζωντανή όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Εκφράζετε την εκτίμησή σας κάθε μέρα «Οι έρευνές μου έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως όταν κάνετε τον σύντροφό σας να αισθάνεται ότι αξίζει, ότι αγαπιέται και ότι εκτιμώνται όλα όσα κάνει για εσάς τότε είναι πολύ πιο πιθανό να μείνετε μαζί για πολύ περισσότερο», λέει η ειδικός και συνεχίζει, «Όλα αυτά μπορείτε να τα πετύχετε με απλές πράξεις… φτιάξτε του έναν καφέ το πρωί, στείλτε του ένα σέξι μήνυμα στο κινητό ή εκφράστε την αγάπη σας με λόγια λέγοντας ένα «Σ’αγαπώ» χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος». 

 

γάμος

Κι όμως, υπάρχουν μυστικά για να γίνει ο γάμος σας ευτυχισμένος.

Δουλέψτε τον κανόνα των 10 λεπτών Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση και αυτήν πρέπει να έχετε στον γάμο σας. Η πραγματική επικοινωνία έχει να κάνει με το να μοιράζεστε τα προσωπικά σας όνειρα, τους στόχους και τα άγχη σας. Έτσι λειτουργεί ένας ευτυχισμένος και υγιής γάμος. Η ειδικός μας προτείνει να εφαρμόζουμε κάθε μέρα τον κανόνα των 10 λεπτών. «Κάθε μέρα συζητάτε με τον σύντροφό σας για δέκα λεπτά για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα πέντε παρακάτω πράγματα: τη δουλειά, την οικογένεια, τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού και τη σχέση σας».

γάμος

Μάθετε να συζητάτε με τον σύντροφό σας.

 

Μάθετε να συζητάτε για τα μικροπράγματα Η ιδέα της τελειότητας είναι υποκειμενική και αυτό ισχύει και σε ό,τι αφορά τον γάμο. Μπορεί ο σύντροφός σας να μην θέλει με τίποτα να πλένει πιάτα ή μπορεί να πετάει τα ρούχα του απο’δω κι απο΄κει. Μάθετε να συζητάτε όλα τα μικρά πράγματα που σας ενοχλούν. Αν δεν τα λύσετε όταν συμβαίνουν μπορεί να γίνουν τεράστια και μετά να είναι πολύ πιο δύσκολη η επίλυσή τους. 

γάμος

Λύνετε τις διαφορές σας. Μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

 

Σπάστε τη ρουτίνα της καθημερινότητας Για να είναι ένας γάμος ευτυχισμένος με την πάροδο του χρόνου πρέπει να βρείτε με τον σύντροφό σας να κάνετε πράγματα διαφορετικά και ιδιαίτερα. Γραφτείτε σε ένα μάθημα χορού μαζί, ξυπνήστε πολύ νωρίς το πρωί και απολαύστε τον καφέ σας στη βεράντα, βγείτε για μια βόλτα στην παραλία, πηγαίντε θερινό σινεμά και γενικά κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. 

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου