Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Έτσι απάντησαν οι Κορίνθιοι έμποροι χθες …..

webkorinthos.gr

Η τεράστια επιτυχία της χθεσινής  κινητοποίησης για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας φαίνεται από πολλά πράγματα:

Από το πλήθος των καταστημάτων που παρέμειναν κλειστά και που ήταν τα περισσότερα και όχι μόνο στην Κορινθία,αλλά σε ολόκληρη την χώρα, πράγμα που παραδέχτηκαν ακόμα και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Από την υποτονική έως ανύπαρκτη κίνηση των λιγοστών καταστημάτων που άνοιξαν. Ο τζίρος ήταν πολύ μικρότερος των καθημερινών, πράγμα αναμενόμενο, αφού όπως λένε πολλοί «Αν είχε λεφτά ο κόσμος δεν θα περίμενε την Κυριακή». Είναι λοιπόν θέμα χρημάτων, περικοπών, όχι ωραρίου, αργίας κλπ.
Είναι επιλογή  εξόντωσης των εμπορικών καταστημάτων και η Κορινθία έδωσε την δική της απάντηση αντίστασης στις πολιτικές των μνημονίων.

Χθες οι έμποροι υπερασπίστηκαν  τα λιγοστά εργασιακά  δικαιώματα που απέμειναν και φυσικά  διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που μας έφεραν οι πολιτικές των Μνημονίων.

Ενδεικτική ήταν και η λύσσα των άμεσα ενδιαφερομένων να καταργηθεί κάθε εργασιακό δικαίωμα, να συνεχιστεί η λεηλασία των εισοδημάτων και να δημιουργηθούν μονοπώλια με την πλήρη καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων.

Ανακοίνωση για το θέμα της Κυριακάτικης αργίας, έκανε στο cacebook και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης
15747326_710462212455407_3025862488562139716_n

Όλη η ανακοίνωση

“Άλλη μια Κυριακή χωρίς αποτέλεσμα,φτάνει να αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς για την λειτουργία των καταστημάτων .

Η Κόρινθος θα δώσει την δικιά της απάντηση στα σχέδια εξόντωσης των εμπορικών καταστημάτων της ανοίγοντας ημέρες χωρίς αποτέλεσμα χρεώνοντας και άλλο τις επιχειρήσεις μας και τον θεσμό της οικογένειας”

 

About Μαρία Νικολοπούλου