Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτά είναι τα τρια Ιχθυοπωλεία της Κορίνθου που κάνουν την Διαφορά – Δείτε γιατί…

fish-480830_960_720
Αν είσαστε κι εσείς από αυτούς που δεν έχουν χειρότερο από το να γεμίζει ο νεροχύτης και όλη η κουζίνα λέπια από το καθάρισμα των ψαριών, τα ιχθυοπωλεία έχουν δώσει εδώ και καιρό τη λύση, αφού αναλαμβάνουν τον καθαρισμό τους.

Είναι γνωστό πως τα ρηχά, παράκτια νερά της περιοχής του Κορινθιακού κόλπου στηρίζουν μια σπάνια βιοποικιλότητα θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας, που απαρτίζεται από χιλιάδες είδη ψαριών.

Οπότε τα καλύτερα και φρέσκα ψάρια στην Κόρινθο είναι, εδώ! Από τη θάλασσα κατευθείαν στο πιάτο σας!Συναγρίδα, σαργοί, λιθρίνια, μελανούρια, σάλπες, σφυρίδα, κοτσομούρα,  γαρίδες, μπαρμπούνια,σαρδελομάνα, μηλοκόπια, τσιπούρες, μπαλάδες, λαυράκια και όχι μόνο!

Υπάρχουν  τρία ιχθυοπωλεία της Κορίνθου που κάνουν την διαφορά ,για τους δικούς του λόγους το καθένα .

Δείτε γιατί…

Το ένα είναι το ΄ΙΧΘΥΟΠΟΛΙΣ του ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΗΡΑΚΛΗ. 

-2153342189

Έχει ψάρια   ” αφρός ” στο κέντρο της Κορίνθου ,διατηρημένα άψογα και με αυστηρούς κανόνες υγιεινής .

Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που μμμ…μυρίζουν θάλασσα από μακριά!!!
Το ποιο σημαντικό προτέρημα όμως του καταστήματος είναι ότι διαθέτει πώληση χονδρική λιανική και έτσι έχει την δυνατότητα να οικονομικά  και να έχει πολύ  πιο οικονομικές τιμές.

Αυτός είναι και ο λόγος που το προτιμούν πολλές ψαροταβέρνες.
Βρίσκεται στην Περιάνδρου 24 Κόρινθο, τηλέφωνο:27410 22192

Το δεύτερο είναι το ΤΟ ΓΡΙ ΓΡΙ ΤΟΥ ΛΟΝΤΡΑ

-ΣΩΣΤΗ-3721879219

Στο ιχθυοπωλείο του Λόντρα θα βρείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστη ποιότητα που ψαρεύονται στα καταγάλανα νερά αυτού του τόπου.

Νόστιμα, θρεπτικά, πολύτιμα για τη διατροφή και παράδοση για κάθε ελληνική κουζίνα.

Προτιμήστε το … η κυρία Ντίνα η ψυχή του καταστήματος φροντίζει με αγάπη και αυστηρούς κανόνες υγιεινής ώστε να έχετε εσείς στο πιάτο σας ολόφρεσκα, πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια και θαλασσινά…
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ιχθυοπωλείου είναι ότι τα ψαρεύουν οι ίδιοι με το γρι – γρι του Λόντρα και τα πωλούν φρεσκότατα και οικονομικά

Βρίσκεται στην Περιάνδρου 30 Κόρινθος
Τηλέφωνο: 27410 81282

Το τρίτο και καλύτερο που λέει και ο λόγος είναι η ” ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ” του ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

-ΨΑΡΙΑ-1-314276245

Η αγάπη για το ψάρι δημιούργησε την επιχείρησή από το 1980 και έτσι μέχρι σήμερα προμηθεύουν τους Κορίνθιους με το καλύτερο προϊόν.
Η ποιότητα των προϊόντων τους εξασφαλίζεται από την καθημερινή ανανέωση με φρέσκα καλοδιαλεγμένα ψάρια και με την εμπειρία των χρόνων αλλά και από το μεράκι για την δουλειά τους. Στην ” ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ” πολλά από τα προϊόντα που διαθέτουν είναι δικής τους αλιείας.
Μεγάλο πλεονέκτημα του καταστήματος εκτός από τα φρέσκα προϊόντα βέβαια, είναι η θέση που βρίσκεται .

Με το πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη της Κορίνθου σχετικά με το παρκάρισμα , η ” ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ” είναι εύκολα προσβάσιμη αφού βρίσκεται Περίανδρου και  είναι από τα πρώτα καταστήματα που διασταυρώνονται  με την Κολιάτσου, οπότε εύκολα την προτιμούν .

Εμείς στον Ηλεκτρονικό Οδηγό του  webkorinthos.gr  σας τα προτείνουμε και τα τρία ανεπιφύλακτα !

About Μαρία Νικολοπούλου