Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτές είναι οι 7 τάσεις στα μαγιό του Καλοκαιριού! Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι 7 τάσεις στα μαγιό του Καλοκαιριού! Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Η Chiara Ferragni περνάει τις διακοπές της στην πανέμορφη Πολυνησία όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες μαζί με τον σύζυγό της, Fedez. Η πανέμορφη fashion blogger μας δείχνει τα μαγιό που αγόρασε για φέτος το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι…πως τα θέλουμε όλα! Ας δούμε ποιες τάσεις επιλέγει.

#Τα animal prints είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Διάλεξε και εσύ ένα μαγιό με animal prints και επέλεξε ζωηρές αποχρώσεις, όπως έκανε και η Chiara! Το ροζ είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί επίσης πολύ αυτό το καλοκαίρι!

#Τα ψηλόμεσα μαγιό εξακολουθούν να είναι τάση και δεν θα φύγουν εύκολα από τη μόδα. Η Chiara επιλέγει το δικό της σε λευκό χρώμα και το συνδυάζει με λευκό φόρεμα με πουά σχέδιο, βολάν και δαντέλα.

#Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του είναι ένα από τα πιο hot χρώματα του 2019. Η Chiara διαλέγει ένα μαγιό σε μπορντό χρώμα το οποίο έχει κρίκους στο πλάι, μια λεπτομέρεια που το κάνει ακόμα πιο σέξι.

#Όπως θα δεις παρακάτω η Chiara επιλέγει πολλά μαγιό που είναι σε πολύ απλές γραμμές και κλασικά σχέδια. Τα ενισχύει όμως φορώντας πολλά αξεσουάρ μετατρέποντάς τα με αυτόν τον τρόπο σε statement κομμάτια. Εδώ φοράει ένα απλό μαύρο μαγιό και εντυπωσιακό διαφανές καφτάνι.

#Τα neon χρώματα είναι trend και θα τα δούμε φέτος πάρα πολύ στην παραλία. Η Chiara φοράει ολόσωμο κίτρινο neon μαγιό του δικού της brand και εντυπωσιάζει.

#Το τιρκουάζ χρώμα είναι ένα χρώμα που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι. Ταιριάζει με την εποχή, αλλά και με τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές αποχρώσεις της χώρα μας.

#Και σε αυτή τη φωτογραφία η Chiara επενδύει σε κόκκινο μαγιό επιλέγοντας να το φορέσει με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλύπτεται μέρος από το στήθος της.

ΜΑΚΗΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

About Μαρία Νικολοπούλου