Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δείτε πως θα μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας στο λεπτό με ένα φουλάρι!

Το σωστό αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή μας στο λεπτό!

121212

Τώρα το καλοκαίρι το μεγάλο φουλάρι – παρεό είναι το must αξεσουάρ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας αφού έχει πολλές χρήσεις.

Συμπληρώνει και αναδεικνύει όλες τις εμφανίσεις μας, από τις πιο καθημερινές μέχρι και τις theodora-callum-scarfβραδινές…

Από το πρωϊ στα ψώνια ή τον καφέ μέχρι το βράδυ ως αξεσουάρ στο λαιμό  έως και το μπάνιο μας στη θάλασσα!

Δες μερικούς τρόπους να το φορέσεις και να αναδείξεις το look σου όλες τις ώρες της ημέρας, όπως μας πρότειναν τα καλύτερα καταστήματα αξεσουάρ της Κορινθίας!

 

 

images Στη δουλειά

Μπορείς φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν π.χ. να το περάσεις γύρω από το λαιμό και να κάνεις έναν ωραίο μεγάλο φιόγκο (όχι όμως πλούσιο) να πέφτει απαλά πάνω στη μπλούζα, έχοντας συμμετρία στις άκρες. Αυτό το στυλ είναι νεανικό, φρέσκο και μπορείς να συνδυάσεις με διάφορα χρώματα

 

Στα ψώνια ή την απογευματινή βόλτα How-To-Wear-Summer-Scarves-03

Χρειάζεσαι ένα πιο άνετο αλλά και ζωηρό στιλ, οπότε περνάς το φουλάρι ανάποδα με τις δύο άκρες προς την πλάτη και στη συνέχεια τις φέρνεις μπροστά. Περνάς τη μία πάνω από την άλλη ενώ την επάνω την αφήνεις ανοικτή φαρδιά.

 

Summer-Scarf-Women-Long-Pashmina-Shawl-Fashion-Voile-Printed-Sunscreen-Scarves-Feamle-Daily-Wear-New-Style

Για απογευματινή εμφάνιση ή κάποια ξαφνική έξοδο για δουλειά

54835b45a55f57004673c64480ba9857--lace-scarf-cowl-scarfΚάνε τη διαφορά δίνοντας έναν κομψό τόνο στο ντύσιμό σου με ένα τριγωνικό φουλάρι που πέφτει στον ένα ώμο… Για να το φορέσεις σωστά θα πρέπει να προσέξεις να πέφτει η γωνία πάνω στον ώμο σου ενώ στη συνέχεια περνάς την πίσω πλευρά εμπρός και την μπροστινή πίσω χωρίς να κάνεις κάποιο δέσιμο.

 

Για βραδινή εμφάνισηΑποτέλεσμα εικόνας για scarf as a pant belt

Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου ψηλοκάβαλο παντελόνι και να περάσεις για ζώνη το φουλάρι σου μέσα από τα θηλάκια δένοντάς το στην άκρη φιόγκο.

 

Και φυσικά για το απόλυτα καλοκαιρινό look

platok_idei

Ένα μαντήλι στα μαλλιά είναι η καλύτερη και πιο κομψή λύση για να φαινόμαστε πάντα περιποιημένες εάν τα μαλλιά μας είναι άλουστα ή ταλαιπωρημένα ή βρεγμένα από το μπάνιο και έτσι δροσιζόμαστε αλλά δείχνουμε και πολύ μοδάτες!

Είτε σαν στέκα, είτε κρύβοντας ολόκληρο το κεφάλι, είτε περνώντας το στο μέτωπο και δένοντάς το στο πλάι ή με ένα φιόγκο στο κέντρο ή πλέκοντάς το μέσα σε μια πλεξούδα από τα μαλλιά μας,  με έντονο  μακιγιάζ στα μάτια και ωραία σκουλαρίκια, θα τραβήξουμε σίγουρα όλα τα βλέμματα!

Όσον αφορά τα μαντήλια-παρεό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φορέσουμε

Coverup

Είτε δένοντάς τα στο λαιμό χιαστί και γίνονται τέλειο καλοκαιρινό – φόρεμα παραλίας, είτε περνώντας το γύρω από τη  μέση σαν φούστα και από πάνω το μαγιό μας σκέτο ή με ένα μπλουζάκι με τιράντες με κάποιο καλοκαιρινό κολιέ.  Εδώ μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε.

7db194b73acefc7ba886033f9b65f8b5

Το καλό με τα μαντήλια – φουλάρια – παρεό, είναι ότι είναι οικονομικό, είναι ευέλικτο – μπορείτε να πειραματιστείτε   και αφεθείτε στην μεταμορφωτική του δύναμη – και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας πάνω από οποιοδήποτε styling.

howtowearinsert

Δεν έχετε παρά να επιστρατεύσετε τη φαντασία σας αλλά και να συμβουλευτείτε τα καταστήματα αξεσουάρ της Κορινθίας που ξέρουν καλύτερα από όλους μας πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας αξεσουάρ και να ξεχωρίσετε σε οποιαδήποτε εμφάνισή σας!

Δείτε εδώ τα πιο ενημερωμένα καταστήματα αξεσουάρ του Νομού μας:

ΤΑΟΥΞΙΔΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΑ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ANNE MARIE

MAMBO-ACCESSORIES

Prestige – αξεσουάρ

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

UNDERGROUNND – Fashion Clothing Store

ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΛΕΚΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΠΑΠΑ & ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ – Καρανικόλα Αικατερίνη

Υδροχόος – Υδροχόος

 

 

 

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου