Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δεν ξέρετε τι γραβάτα να επιλέξετε; Δείτε ποιές είναι στη μόδα φέτος και συμβουλές συνδυασμών

 

webkorinthos.γραβαταjpg

Ανάλογα με τις εποχές διάφορα πλάτη γραβάτας έρχονται στη μόδα. Συνήθως όμως μπορούμε να βρούμε γραβάτες σε διάφορα πλάτη. Γραβάτες πλάτους 10 εκατοστών, 8 εκατοστών, 6 εκατοστών, ή ακόμα και 4 εκατοστών είναι σήμερα διαθέσιμες για να διαλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει. Ποιά είναι όμως αυτή?

Όπως στα περισσότερα πράγματα στο ντύσιμό μας έτσι και με το πλάτος γραβάτας είναι καλό να το επιλέγουμε με βάση το προσωπικό μας στυλ και τις προτιμήσεις μας. Γενικώς, υπάρχουν 2 «κανόνες» για την επιλογή του πλάτους γραβάτας

1. Το πλάτος γραβάτας θα πρέπει να είναι αναλογικό με Αποτέλεσμα εικόνας για necktie fashion 2018τον σωματότυπό μας

Αυτό σημαίνει ότι ένας σωματώδης τύπος είναι καλό να μην επιλέξει μία skinny γραβάτα γιατί αυτό θα τον δείξει ακόμα πιο σωματώδη. Αντίθετα για έναν αδύνατο σωματότυπο καλό είναι να μην επιλέγουμε μία πλατιά γραβάτα γιατί αυτό θα μας κάνει να δείχνουμε ακόμη πιο μικρόσωμοι.

  • Οι γραβάτες πλάτους 4 εκατοστών είναι κατάλληλες για άνδρες που φοράνε πουκάμισο small
  • Οι γραβάτες πλάτους 6 εκατοστών είναι κατάλληλες για άνδρες που φοράνε ρούχα medium ή large.
  • Oι γραβάτες πλάτους 8 εκατοστών είναι κατάλληλες για άνδρες που φοράνε πουκάμισο large/extra large
  • Οι άνδρες που φοράνε πουκάμισο με περισσότερα του ενός X είναι καλύτερο να κινηθούν σε γραβάτες πλάτους 10 ή 12 εκατοστών.

2. Το πλάτος της γραβάτας θα πρέπει να είναι ίσο με το Αποτέλεσμα εικόνας για necktie fashion 2018πλάτος του πέτου του σακακιού

Στενά πέτα – Στενή γραβάτα

Φαρδιά πέτα – Φαρδιά γραβάτα

Οπωσδήποτε και στην επιλογή του σακακιού καλό είναι να έχουμε υπόψη μας τον παραπάνω κανόνα και να αποφεύγουμε να φοράμε σακάκια με υπερβολικά φαρδιά ή υπερβολικά στενά πέτα, ανάλογα πάντα με τον σωματότυπό μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για necktie fashion 2018

Δείτε εδώ διάφορα είδη γραβάτας που είναι φέτος στη μόδα:

BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-DUNKIRK
Είτε επιβάλλεται  είτε όχι, το να φοράτε μιά γραβάτα είναι πάντα στη μόδα και δίνει έμφαση στο στυλ σας ειδικά το επαγγελματικό. Ποιά γραβάτα όμως να φορέσετε για να μην δείχνετε σαν τον μπαμπά σας ή έναν 13χρονο που θέλει να πάει σε μια εκδήλωση και δείχνει έξω από τα νερά του.
Δείτε εδώ τι είναι στη μόδα φέτος:

Λεπτή γραμμή

f6e6d6ac5b217d2f8579d98f6ffd9b31

1

Αποτέλεσμα εικόνας για paisley ties

2

**************

**********

Μεγάλο βέλος

Αποτέλεσμα εικόνας για ειδη γραβατας

 

***********

Εμβληματική

Σχετική εικόνα

************

Kαι οι… γαμπριάτικες

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για wedding ties for men
88e728043e545f5a1b0e7f3638a840c7black-and-purple-silk-satin-mens-suitff6ba83924df709c3ebd6a0fa698ec57--navy-tux-navy-suits
Αποτέλεσμα εικόνας για wedding ties for men
Εδώ σας έχουμε τα καλύτερα καταστήματα της Κορινθίας με ανδρικά είδη ένδυσης-υπόδησης για να επιλέξετε εκπληκτικές γραβάτες – και όχι μόνο – αλλά και να πάρετε περισσότερες συμβουλές από τους ειδικούς:

About Μαρία Νικολοπούλου