Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Διακόσμηση: Παντζούρια μέσα στο σπίτι, σε νέους ρόλους!

Διακόσμηση: Παντζούρια μέσα στο σπίτι, σε νέους ρόλους!

 

Έχετε φανταστεί τα παντζούρια σε ένα διαφορετικό ρόλο από τον παραδοσιακό; Κι όμως είναι υπέροχα, μοναδικά και απρόσμενα!

Στη φωτογραφία επάνω ένα παραδοσιακό παντζούρι στηριγμένο στον τοίχο, σε ένα διαφορετικό ρόλο. Μοιάζει σαν ένας τεράστιος καμβάς, υποδέχεται και φιλοξενεί τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Διαλέξτε όμορφες μεταλλικές κορνίζες και αφήστε το να στολίσει το σαλόνι σας.

2

Κόκκινα και λουστραρισμένα! Δυο παραθυρόφυλλα πάνω από το μπουφέ ή το τραπέζι εισόδου, θα ξαφνιάσει τους επισκέπτες. Εξαιρετικές και οι κορνίζες που τα πλαισιώνουν καθώς και τα ξύλινα πορτατίφ. Αρμονία και ισορροπία!

3

Για να μην ξεχνάτε ποτέ, τίποτα! Πίνακας ανακοινώσεων, σημειώσεων και υπενθυμίσεων. Με μικρά πιαστράκια, δεν θα ξεχνάτε τίποτα!

4

Νησιώτικα παραθυρόφυλλα, βαμμένα λευκά, σε ρόλο στήριξης για πορτατίφ. Μπορείτε να βάλετε από ένα σε κάθε πλευρά του κρεββατιού, και να στερεώσετε επάνω ένα μικρό ραφάκι, αντί για κομοδίνο!

5

Στο υπνοδωμάτιο, αντί για τουαλέτα… Vintageπαράθυρο, αποτελούμενο από 6 τμήματα, σαν να βλέπεις από παράθυρο στην εξοχή. Πατιναρισμένο ώστε να μοιάζει παλιό, ταιριάζει απόλυτα με το έπιπλο και τα παντζούρια. Αντί για τζάμι, μπορείτε να βάλετε καθρέφτη!

6

Σαν διακοσμητικό πάνω στο τζάκι… και αφήστε την αγάπη να πλημμυρίσει το χώρο σας!

 

EPIPLA

Έπιπλα εδώ

 

 

 

.infokids.gr

About Μαρία Νικολοπούλου