Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η πρότασή μας για 6 υπέροχα πρωϊνά στην Κόρινθο

Η πρότασή μας για 6 υπέροχα πρωϊνά στην Κόρινθο

Διανύουμε  την δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου με “σύμμαχο ” τον καλό καιρό στην Κορινθία.

Κυριακή με μία υπέροχη ηλιόλουστη ημέρα και εμείς ψάξαμε  και βρήκαμε έξι τέτοιους τρόπους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να περάσετε  όμορφα την ημέρα σας και σας τους παρουσιάζουμε .

1) Πρωί μία πολύ καλή επιλογή είναι πιείτε  καφέ στο SEA & SAND BAR – RESTAURANT στα Ίσθμια .Η  υπέροχη πανοραμική θέα στον Σαρωνικό  και ο προσεγμένος εσωτερικός χώρος με την κομψή διακόσμηση και την lounge ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα σας ταξιδέψει……

webkorinthos.

2) Εξίσου πολύ καλή επιλογή για πρωινό καφέ είναι το Θέατρο στην Αγία Άννα στην Κόρινθο .

Εξυπηρέτηση και γεύση,  με πρωταγωνιστικό ρόλο την πανοραμική θέα στον Κορινθιακό και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα… που προσδίδουν μια απαράμιλλη αξία στο ΘΕΑΤΡΟ όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας απολαμβάνοντας έναν αρωματικό καφέ  ή να πάρετε ένα εξαιρετικό  γεύμα και γλυκό,  οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

18814327_231005014062295_4363915103810187082_n

 

3)Το ΕΝΖΥΜΕ είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες τις ημέρας από τον  καφέ σας με πλήρες προσεγμένο πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και το ποτό σας το βράδυ καθώς και χειροποίητα γλυκά εκλεκτής ποιότητας καθώς και πλήθος άλλων γεύσεων

 

webkorinthos.enzyme..

 

4) Συνεχίζουμε με  Nostro Mondo : Απολαύστε τον καφέ σας, το φαγητό και το γλυκό σας στην ζεστή ατμόσφαιρα του Nostro Mondo στην Κόρινθο στο κέντρο της πόλης στο λιμάνι, Δαμασκηνού 34 (όπισθεν Πανεπιστημίου).

NOSTRO MONDO

5) Ένας όμορφος χώρος  στο  Mare West, στην πιο ξεχωριστή παραλία της Κορινθίας με απολαυστικά, γευστικά πιάτα, χαλαρή διάθεση και υπέροχη θέα.. Το προσωπικό του “αλεξάνδρειο..” υπόσχεται να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και πιο διακριτικό τρόπο.

webkorinthos.alexandreio

 

6)TRESOR: Η θάλασσα δίπλα, τέλεια αφορμή για μια σύντομη απόδραση μέσα στην πόλη προκειμένου να απολαύσουμε τον καφέ μας, το γλυκό ή το ποτό μας με μουσικές και παφλασμούς κυμάτων που θα κάνουν το break μας σκέτη απόλαυση!

TRESOR2

Καλά να περάσετε!

About Μαρία Νικολοπούλου