Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μεγάλο Σάββατο μεσημέρι στην Κορινθία : Προσμένοντας την Ανάσταση

Μεγάλο Σάββατο  μεσημέρι στην Κορινθία : Προσμένοντας την Ανάσταση

Γαριδάκι συμιακό, αχνιστά μύδια, λαχταριστή φάβα, vegetarian γεύσεις και ένα σωρό ακόμα λαχταριστά και νηστίσιμα πιάτα σε 8 αγαπημένα εστιατόρια.

Τα καλύτερα σαρακοστιανά μενού σε Αθήνα και Πειραιά

Ταμπουλέ με πιτούλες ολικής άλεσης ή σωλήνες σαγανάκι και χταπόδι μπουγιουρντί; Παραδοσιακό συμιακό γαριδάκι ή χούμους από αβοκάντο; Ριζότο με μανιτάρια ή ψητά, καυτερά κυδώνια;

Η νηστεία θέλει καλοπέραση. Και η αλήθεια είναι ότι τα εστιατόρια της Κορινθίας είναι πλήρως… εξοπλισμένα με λαχταριστές νηστίσιμες γεύσεις σε μεγάλη ποικιλία και ενίοτε με δημιουργικά twist. Ιδού εξ΄αυτών για λουκούλεια νηστίσιμα γεύματα.

 

 

885110-metaepitafio-680_407879_C13M3FΤο είναι Μεγάλο Σαββάτο το μεσημέρι είναι μία καλή  περίπτωση εξόδου για φαγητό στην Κορινθία. Πολλά από τα εστιατόρια και τα ταβερνάκια με τα οποία επικοινωνήσαμε μας είπαν πως θα κλείσουν για το τετραήμερο του Πάσχα, ενώ κάποια άλλα θα ανοίξουν μόνο για το παραδοσιακό τσιμπούσι της Κυριακής.  ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ Ωστόσο, τα   στέκια που ακολουθούν θα είναι ανοιχτά το βράδυ της Παρασκευής και θα μας περιμένουν για νόστιμα (νηστίσιμα ή μη) μεζεδάκια.

Θα ακολουθήσει άρθρο του webkorinthos.gr για τα εστιατόρια που θα είναι ανοιχτά σερβιροντας μαγειρίτστα το Μεγαλο Σάββατο 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ – ΤΑΒΕΡΝΕΣ- ΟΥΖΕΡΙ – Η ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

Αρχική

 

 

«Περί Ανέμων » – Φαγητό – Ποτό – καφέ

ΘΕΑ Εστιατόριο – Εκδηλώσεις

Μεζεδοποτείον … έτσι απλά

 

Ο ΖΩΓΚΟΣ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΟΥΖΕΡΙ

ζ-1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΏ

About Μαρία Νικολοπούλου