Είναι όντως «τα καλύτερα» αυτά που προτείνει το webkorinthos;;;

Ευχάριστο κλίμα, καλή παρέα: και ποιος δε θα επέλεγε ένα εστιατόριο στην έξοδο του; Από την συνοικιακή ταβέρνα μέχρι το υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο, υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν στα γούστα του καθενός. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι θα περάσουμε καλά! Ξεχωρίζουμε τα εστιατόρια κυρίως βάσει του φαγητού που παρέχουν, αλλά όχι μόνο. Για παράδειγμα, […]

Σπιτικός χαλβάς Φαρσάλων – Εύκολος και υπέροχος

Ο χαλβάς είναι ένα γλυκό ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Είναι επίσης ένα γλυκό χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και γι’ αυτό το λόγο τον κερνάμε συνήθως κατά τη διάρκεια της νηστείας. Ο χαλβάς, όμως, είναι και το ιδανικό γλυκό για τους χορτοφάγους. Μια συνταγή που ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην χώρα μας είναι ο χαλβάς Φαρσάλων.Αυτός ο […]

Βροντερό ΟΧΙ της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων στην ιδιωτικοποίηση του νερού – Δείτε την Απόφαση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων μέσα απο την οποία εκφράσει την αντίθεση της για το νομοσχέδιο το οποίο ανοίγει μεταξύ άλλων το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση και του νερού, μεταθέτει την αρμοδιότητα εποπτείας υδάτων και αποβλήτων στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), ενώ περιλαμβάνει και σειρά βλαπτικών για το περιβάλλον διατάξεων. Επίσης καλεί […]

Τέμπη – «Βόμβα» ΡΑΣ: Ανεπαρκής η εκπαίδευση του σταθμάρχη – Ανακαλούνται όλοι οι σταθμάρχες που εκπαιδεύτηκαν μαζί με τον προφυλακισμένο

Βόμβα από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων. Η ΡΑΣ αναφέρει: «Δεν τεκμηριώνεται η σωστή και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των εκπαιδευόμενων του συγκεκριμένου κύκλου μαθητείας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που καταγράφονται στον Οδηγό Σπουδών»   «Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων με τα έως σήμερα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, διαβλέπει ισχυρές ενδείξεις ότι ο θεωρητικός και πρακτικός […]

Θες σαν τρελή γλυκό αλλά δεν κάνει; 3 τρόποι θα σε κάνουν να πεις ΟΧΙ στο λεπτό

Απέφυγε να φας το γλυκό στο ψυγείο σου με έναν από αυτούς τους τρεις τρόπους. Λαχταριστά γλυκά, η αδυναμία των περισσοτέρων μας. Άλλες δείχνουμε αυτοσυγκράτηση και άλλες υποκύπτουμε στον γλυκό πειρασμό. Η ζάχαρη δυστυχώς έχει αποδειχθεί πως έχει εθιστικές ιδιότητες κι ενώ καταναλώνοντας ένα γλυκό  νιώθουμε ευδαιμονία, καλό είναι να τα λαμβάνουμε με μέτρο. Μπορούμε να αποφύγουμε αυτόν τον […]

Η ΟΕΒΕ Κορινθίας συμμετέχει στην κινητοποίηση την Πέμπτη 16/03 στην Κόρινθο

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους. Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και […]

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου : Συντάσσεται στις απεργιακές κινητοποιήσεις και  καλεί τα μέλη του σε δίωρο κλείσιμο καταστημάτων

Θέμα: «Συμμετοχή Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου στις κινητοποιήσεις της 16ης Μαρτίου 2023» Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, συντασσόμενος με την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Κορινθίας, αποφάσισε σε Έκτακτη Διοικητική Συνεδρίαση, στις 14/03/2023, τη συμμετοχή του Συλλόγου με παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 16ης Μαρτίου […]

Μάρτιος, ο καλύτερος μήνας για κηπουρική [εικόνες]

Ο Μάρτιος ήρθε, οι θερμοκρασίες σιγά σιγά ανεβαίνουν και είναι πλέον η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με τον κήπο και το μπαλκόνι μας. Για όσους αγαπούν την κηπουρική, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τον κήπο και το μπαλκόνι τους αλλά και να καλλιεργήσουν τα δικά τους λαχανικά, ο Μάρτιος είναι ο κατάλληλος […]

10 ιδέες για πρωινό τοστ με αυγό ή φρούτα για σωστή διατροφή από το πρωί

  Δεν υπάρχει πιο εύκολο, νόστιμο και πλήρες πρωινό γεύμα από ένα τοστ. Οι λόγοι αυτοί άλλωστε το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή πρωινά γεύματα και όχι άδικα.   Ωστόσο, ο συνδυασμός γαλοπούλα-τυρί μοιάζει πλέον πολύ κλασικός και συνηθισμένος. Όσο οι foodies ανακαλύπτουν νέους συνδυασμούς, ακόμα και ο τομέας «τοστ» εξελίσσεται […]