Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι κορυφαίες τάσεις στην ανδρική μόδα

Οι κορυφαίες τάσεις στην ανδρική μόδα

Αν και ακόμα καλοκαίρι, οι πασαρέλες έχουν ήδη γεμίσει με τις δημιουργίες των μεγάλων ονομάτων της μόδας για το επόμενο έτος. Σας παρουσιάζουμε τις βασικότερες τάσεις στην ανδρική μόδα για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, όπως τις είδαμε στις κολεξιόν των επώνυμων οίκων.

Επιστροφή στην κομψότητα

Τα κουστούμια ξαναπήραν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες – και δεν αναφερόμαστε στους συνήθεις ύποπτους (Canali, Corneliani, Ermenegildo Zegna) που πάντα επενδύουν στο tailoring, αλλά σε όλους τους designers!

Louis Vuitton, Paul Smith, Giorgio Armani, Maison Margiela, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Dior, Comme des Garçons, Ralph Lauren

Κοντά σορτς

Τα κοντά σορτς θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο καλοκαίρι! Αυτά που ξεχώρισαν ήταν το σορτς από νεοπρένιο της Prada, το δερμάτινο του Louis Vuitton και το ρετρό print του Dries Van Noten.

Dior, Dries Van Noten, Hermès, Jacquemus, Louis Vuitton, Prada, Lanvin

Σκέτο σακάκι

Κι ενώ αναφέραμε ότι τα κουστούμια επέστρεψαν, παραλείψαμε μία λεπτομέρεια: Η τάση θέλει να τα φοράτε χωρίς τίποτα κάτω από το σακάκι! Σωστά διαβάσατε: Τίποτα. Από το πιο καθημερινό κουστούμι, μέχρι το πιο επίσημο, όλα φορέθηκαν χωρίς πουκάμισο ή μπλούζα.

Ermenegildo Zegna, Hermès, Roberto Cavalli, Acne, Dior, Dries Van Noten, Etro

Το λαδί είναι το απόλυτο χρώμα

Αν και πολλά χρώματα έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες (μεταξύ των οποίων και το fluo κίτρινο), αυτό που κυριάρχησε ήταν το λαδί. Το υπέροχο πράσινο υιοθετήθηκε σε κάθε στιλ ρούχου και το λατρέψαμε!

DSquared2, Ermenegildo Zegna, Boglioli, Corneliani, Canali, Oliver Spencer

Σανδάλια

Τα σανδάλια ήταν πανταχού παρόντα στις παρουσιάσεις των κολεξιόν. Κλασικά, δερμάτινα, tech, όλα είναι τάση… Η επιλογή του στιλ είναι δική σας!

Astrid Andersen, Dries Van Noten, Cerruti, MSGM, Hermès, Fendi

Σακάκια: Σταυροκούμπωτα και φαρδιά

Δύο προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν τα σακάκια σας για να είναι σύμφωνα με την τάση της επόμενης χρονιάς: Να είναι σταυροκούμπωτα και φαρδιά. Ο καλύτερος τρόπος να τα φορέσετε είναι ανοικτά.

Giorgio Armani, Paul Smith, Stella McCartney, Versace, Wooyoungmi, Dunhill

Πουκάμισα: Πρωτότυπα και ασύμμετρα

Το μόνο κριτήριο για να θεωρείται ένα πουκάμισο μέσα στην τάση του 2019 είναι να είναι ασυνήθιστο. Φαρδιά, μακριά, σε πρωτότυπα σχέδια, οτιδήποτε το κάνει να ξεφεύγει από το κλασικό στιλ.

Ami, Lanvin, Alexander McQueen, Pal Zileri, Wooyoungmi, Marni
andras2

 Άνδρας στην Κορινθία

About Μαρία Νικολοπούλου