Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ – ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ –  ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ – ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ –  ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

ΥΤΥΤΥΤ

Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για το Πάσχα, τώρα, είναι η καλύτερη στιγμή, για όποιον έχει σκοπό να εγκαταλείψει την  πόλη, να επιλέξει τον προορισμό που θα περάσει τις γιορτές.

Αποτέλεσμα εικόνας για κορινθια αξιοθεατα

Ας προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχει κρίση, ας το ξεχάσουμε βρε αδελφέ, η ζωή  θέλει καλοπέραση. Φτιάξτε τις βαλίτσες σας, αφήστε πίσω το λάπτοπ, το τάμπλετ και τις έννοιες σας… φεύγουμε για Κορινθιακούς μαγευτικούς προορισμούς!

Γιατί ορεινή Κορινθία;   Αποτέλεσμα εικόνας για χωριο ορεινης Κορινθιας

Γιατί είναι δίπλα, είναι πανέμορφη και είναι στην ιδανική της εποχή για βόλτες στα σοκάκια των χωριών, για χάζι στα πανέμορφα αρχοντικά της, για πεζοπορία στα μοναδικά μονοπάτια της, για ουζάκια και μεζεδάκια στα καφενεδάκια, γαστριμαργικές μοναδικές παραδοσιακές απολαύσεις στις ταβέρνες και τα εστιατόριά της, για σπιτικά γλυκά στα μαγαζάκια των χωριών της αλλά και γιατί η άνοιξη και το Πάσχα στην Κορινθία είναι γιορτή!

Τα τοπικά έθιμα, οι επιτάφιοι που στολίζουν οι γυναίκες τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ και βγαίνουν για την περιφορά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η Ανάσταση με τα βεγγαλικά, οι γεύσεις του Πάσχα και οι λειτουργίες σε ναούς, μονές και ξωκκλήσια θα σας μαγέψουν.

Σχετική εικόνα  Περπατήστε στους παραδοσιακούς οικισμούς, θαυμάστε τα πανέμορφα πέτρινα αρχοντικά, χορτάστε βόλτες στο βουνό και τη φύση, στις κρυμμένες εκείνες γωνιές που τόσο καλά κρύβει η Κορινθιακή γη και απολαύστε τη διαμονή σας αλλά και τις γιορτές του Πάσχα σε προορισμούς και επιχειρήσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα καλύτερα Resort του εξωτερικού! Αποτέλεσμα εικόνας για κορινθια αξιοθεατα

Και γιατί πρέπει να στηρίξουμε την Κορινθιακή αγορά, μην το ξεχνάμε αυτό… Και δεν της το χαρίζουμε… το αξίζει!

Παρακάτω παρουσιάζονται τα καλύτερα ξενοδοχεία και ξενώνες της Κορινθίας με μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, σε παραμυθένιο σκηνικό και τιμές για όλα τα βαλάντια.

Camelia Suites – Boutique Hotel

ΑΡΜΟΝΙΑ – BOUTIQUE HOTEL

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ – ΞΕΝΩΝΑΣ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ – ΞΕΝΩΝΑΣ

Μαυραγανέϊκο – BOUTIQUE HOTEL

ΝΥΜΦΕΣ – ΞΕΝΩΝΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ

ΠΑΣΙΘΕΑ – Mountain Chalet

ΠΕΡΑ ΑΛΩΝΙΑ – ΞΕΝΩΝΑΣ

ΠΗΓΗ ΤΑΡΛΑΜΠΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΓΗ – Mountain Resort & Spa

ΦΕΓΓΑΡΟΓΝΕΜΑΤΑ – ΣΟΥΙΤΕΣ

ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ

About Μαρία Νικολοπούλου