Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παραλία Αγίου Νικολάου – Το καλύτερο σημείο της Κορίνθου για ολιγόωρη απόδραση

webkorinthos.

Εμπρός τη θάλασσα, υπάρχει μία έκταση ενενήντα πέντε περίπου στρεμμάτων, με σκοπό δημιουργίας την αναβάθμιση όλης της περιοχής.

 Επιπλέον, η διαμορφωθείσα τοποθεσία, που  κυριαρχεί το πράσινο και τα ψηλά δένδρα,για πολλούς πολλούς Κορίνθιους και Κορίνθιες , λειτουργεί ως μια εναλλακτική πρόταση περιπάτου-πεζοπορίας και αναψυχής στον μεγάλο πεζόδρομο, κατά μήκος της θάλασσας.

Η θάλασσα δίπλα, τέλεια αφορμή για μια σύντομη απόδραση μέσα στην πόλη προκειμένου να απολαύσουμε τον καφέ μας, το γλυκό ή το ποτό μας με μουσικές και παφλασμούς κυμάτων που θα κάνουν το break μας σκέτη απόλαυση!

Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, παρατηρώντας τα σκάφη και τα ιστιοπλοϊκά που έχουν αράξει στη μαρίνα, μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό, μεσημεριανό ή απογευματινό σας καφέ, ένα γρήγορο σνακ ή ακόμα κι ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

Το απογευματάκι απολαύστε το ηλιοβασίλεμα πίσω από το Φάρο του λιμανιού και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει μαζί με τις βαρκούλες που αρμενίζουν τον Κορινθιακό κόλπο σχεδιάζοντας ταξίδια αλλά και αποδράσεις αλλά και χαλαρώνοντας στον υπέροχο πεζόδρομο με τα δέντρα και τις καρέκλες του ΤRESOR κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα…

web trezor

 

Οι bitάτοι ρυθμοί το βράδι θα απογειώσουν το κέφι σας και δεν λείπουν και οι βραδιές έκπληξη με γνωστούς dj, karaoke παρτι και πολλά άλλα events που θα σας ξεσηκώσουν και θα σας αλλάξουν τη διάθεση!

Γρήγορη εξυπηρέτηση, εκπληκτικός καφές και ποτό, όμορφο περιβάλλον, ωραία μουσική, θάλασσα και όλα αυτά μέσα στην πόλη, ένα βήμα από το σπίτι σας…

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για σήμερα το απόγευμα;

 

Αγίου Νικολάου 17

Κόρινθος (παραλία)

About Μαρία Νικολοπούλου