Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»
 • Η προσμονή του πρώτου παιδιού δημιουργεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μια μικρή αγωνία που αφορά τα πράγματα που πρέπει να προμηθευτείτε για να καλύψετε τις ανάγκες του.
 • Χρειάζεστε κάποια πράγματα που είναι τελείως απαραίτητα για να φροντίσετε το μωρό σας
 • Η φίλη μας Ιωάννα Χατζή από τη Γλυφάδα μας ρωτάει: «Πρόκειται να φέρω σύντομα στον κόσμο το πρώτο μου παιδί. Ποια είναι τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα – αξεσουάρ που πρέπει να πάρω για το βρεφικό υπνοδωμάτιο και τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή τους;»

  Η προσμονή του πρώτου παιδιού δημιουργεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μια μικρή αγωνία που αφορά τα πράγματα που πρέπει να προμηθευτείτε για να καλύψετε τις ανάγκες του. Ας δούμε λοιπόν ποια πράγματα είναι τα τελείως απαραίτητα που πρέπει να έχετε για να φροντίσετε το μωρό σας.

  CARAMEL – Παιδικά

  Κούνια Δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να προμηθευτείτε μια κούνια όπου το μωρό σας θα κοιμάται με ασφάλεια. Προμηθευτείτε μία που ανταποκρίνεται στην οικονομική σας δυνατότητα και τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

  βρεφικό υπνοδωμάτιο

  Δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να προμηθευτείτε μια κούνια.

  Στρώμα Το στρώμα της κούνιας θα πρέπει να είναι σταθερό μέσα στην κούνια χωρίς να υπάρχουν κενά μεγαλύτερα από δύο δάχτυλα μεταξύ του στρώματος και της κούνιας. Επίσης πρέπει να είναι σταθερό. Να θυμάστε πως δεν ψάχνετε ένα στρώμα που θα μοιάζει με το δικό σας, αλλά ένα στρώμα που θα διατηρεί το σχήμα του και θα μένει επίπεδο.

  βρεφικό υπνοδωμάτιο

  Το στρώμα της κούνιας θα πρέπει να είναι σταθερό

  Σεντόνια Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια. Προμηθευτείτε ένα αδιάβροχο προστατευτικό υπόστρωμα. Έτσι θα εξασφαλίσετε πως  το στρώμα σας θα μείνει στεγνό αν το μωρό σας βρέξει το κρεβάτι.

   

  Παπλώματα Θα χρειαστείτε ένα λεπτό πάπλωμα που προστατεύει το μωρό για να μη χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας και  πάπλωμα για να σκεπάζεται.

  βρεφικό υπνοδωμάτιο

  Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια.

  Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Επενδύστε σε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δύο δέκτες για να μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας. Τοποθετήστε τον ένα δέκτη στο δωμάτιό σας για το βράδυ και τον άλλο στην κουζίνα, στο καθιστικό  ή στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

  βρεφικό υπνοδωμάτιο

  Επενδύστε σε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δύο δέκτες

   

  Συρταριέρα Μια συρταριέρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να αποθηκεύετε εσώρουχα, κορμάκια, κάλτσες και πετσέτες για το μωρό σας.  Μπορείτε, μάλιστα, να βρείτε στο εμπόριο συρταριέρες που έχουν ενσωματωμένη αλλαξιέρα στο πάνω μέρος τους. Αυτές οι συρταριέρες  είναι ιδιαίτερα πρακτικές για να αλλάζετε το μωρό σας και θα σας βοηθήσουν πολύ – προτιμήστε τις!

About Μαρία Νικολοπούλου