Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως θα κάνεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να δείχνουν σαν καινούρια

Πως θα  κάνεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να δείχνουν σαν καινούρια

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ο καθημερινός μας ήρωας. Τους αξίζει ιδιαίτερη περιποίηση αφού κάνουν τόσα πολλά για εμάς και μας βγάζουν πάντα πρωταθλητές!  Και με τις παρακάτω συμβουλές, θα πλυθούν με άνεση, ανάλογη με αυτή που μας χαρίζουν καθημερινά.

  1. Καθάρισε τους λεκέδες και τη λάσπη από τα παπούτσια σου και μετά χρησιμοποίησε μια Αποτέλεσμα εικόνας για συμβουλες για παπουτσιαπετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό ή απορρυπαντικό πλυντηρίου διαλυμένο σε νερό και τρίψε απαλά τους λεκέδες όσο το δυνατόν περισσότερο.Αν οι λεκέδες είναι πάρα πολύ ξεροί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα αναμεμειγμένη με ζεστό νερό και με μία οδοντόβουρτσα να τρίψεις τους λεκέδες με το μείγμα πριν βάλεις τα παπούτσια για πλύσιμο.
  2. Βάλε τα αθλητικά σου μέσα σε μια παλιά μαξιλαροθήκη ή δίχτυ που θα δέσεις κόμπο στην άκρη, για να μη βγουν τα παπούτσια κατά τη διάρκεια της πλύσης. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγεις επίσης να γίνει κάποια ζημιά.Αποτέλεσμα εικόνας για washing sneakers
  3. Μπορείς να πλύνεις τα κορδόνια μαζί με τα παπούτσια στο πλυντήριο, αλλά πρώτα δέσε τα σφικτά στην άκρη για να μην πιαστούν μέσα στις τρύπες του κάδου.
  4. Επίλεξε ένα καλό απορρυπαντικό  και ένα καλό μαλακτικό, για να απομακρύνεις τη δυσάρεστη οσμή από το εσωτερικό των παπουτσιών. Το άρωμα του μαλακτικού   θα κάνει τα παπούτσια σου να μυρίζουν φρεσκάδα, σαν να είναι καινούρια!Ωστόσο, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συμβουλέψου τις οδηγίες δοσολογίας στην ετικέτα του προϊόντος, για να μη μείνουν υπολείμματα απορρυπαντικού στο εσωτερικό των παπουτσιών σου, ή δοκίμασε ένα υγρό απορρυπαντικό αρωματικό με λουλούδια.
  5. Τα υγρά απορρυπαντικά διαλύονται εύκολα στο νερό και δεν αφήνουν κατάλοιπα.Σχετική εικόνα
  6. Αν φοβάσαι ότι τα παπούτσια μπορεί να χαλάσουν στο στύψιμο, βρες μια παχιά πετσέτα και πλύνε την μαζί για να λειτουργήσει σαν προστασία.
  7. Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα πλύσης για ευαίσθητα με κρύο νερό στους 30 βαθμούς.

www.vazoplintirio.gr

Σαζακλής Νικόλαος Ι.

 

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ “ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ” ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ:

ΑΘΛΟΡΑΜΑ – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών

CARMELO ΔΙΟΝΑΣ – Αθλητικά Είδη

 

X-TREME – ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ / ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FITNESS

FAMOUS Shoe Stores – ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

About Μαρία Νικολοπούλου