Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πώς να βγάλεις χρήματα από το ίντερνετ!

Πώς να βγάλεις χρήματα από το ίντερνετ!

Πολλές φορές, το να βγάλεις χρήματα από το ίντερνετ μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι το αντικείμενο της εργασίας σου, διότι χρειάζεσαι μόνο υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ. Ανεξάρτητα από το πού είσαι, μπορείς να δουλέψεις και μάλιστα την ώρα που σε βολεύει.

Επιπλέον, μπορεί να είναι μια σημαντική τονωτική ένεση στο εισόδημά μας. Στην Ελλάδα, η εργασία μέσω ίντερνετ (freelancing) είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, μιας και είμαστε συνηθισμένοι σε πιο παραδοσιακές μεθόδους. Στο εξωτερικό όμως είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος εργασίας, και μάλιστα υπάρχουν πολλοί που βγάζουν αρκετά ικανοποιητικό εισόδημα ώστε να βασίζονται μόνο σε αυτή την εργασία για τον βιοπορισμό τους.

. Μπες σε πλατφόρμες για Freelancer και ελεύθερους επαγγελματίες

Υπάρχουν πλατφόρμες όπως το Fiverr και το Upwork, όπου δημιουργείς ένα προφίλ βάσει των δυνατοτήτων σου και μπορείς να βρεις διάφορες αγγελίες που ζητούν να εργαστείς σε κάποιο αντικείμενο. Συνήθως ψάχνουν συγγραφείς, μεταφραστές κ.λπ. ενώ μπορείς να βρεις και πιο τεχνικά θέματα όπως γραφιστική ή κατασκευή ιστοσελίδων. Αν είσαι καλός σε κάτι, μην κάθεσαι καθόλου. Για αρχή θέλει λίγο τρέξιμο μέχρι να εδραιωθείς στη σελίδα και να αποσπάσεις καλές κριτικές, αλλά έτσι και τα καταφέρεις θα βγάζεις ένα σεβαστό εισόδημα. (Δωρεάν Εγγραφή)

2. Ασχολήσου με το affiliate marketing

Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν ιστοσελίδες όπως το Linkwise. Τι ακριβώς είναι όμως; Ουσιαστικά είναι και αυτό ένα είδος διαφήμισης, αλλά πιο συγκεκριμένο. Αν έχεις δική σου ιστοσελίδα ή γράφεις κάπου, μπορείς να αυξήσεις την κινητικότητα στη σελίδα γράφοντας και διαφημίζοντας για μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα. Έτσι, πληρώνεσαι για κάθε άτομο που έχει κάνει παραγγελία από αυτό το κατάστημα ορμώμενο από αυτό που διάβασε στην ιστοσελίδα σου! (Δωρεάν εγγραφή)

3. Επένδυσε διαδικτυακά στο χρηματιστήριο

Degiro.gr είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ιστοσελίδας χρηματιστηριακής εταιρίας.Μπορείς να φτιάξεις έναν λογαριασμό και να έχεις πρόσβαση στο χρηματιστήριο παγκοσμίως, αλλά και να επενδύσεις όπου επιλέξεις. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο και κάποιες γνώσεις στα οικονομικά, όμως είναι κάτι που μαθαίνεται και μπορεί να σου αποφέρει ένα σεβαστό εισόδημα. (Δωρεάν εγγραφή)

4. Γράψε άρθρα ή βιβλία

Μπορείς να εκδώσεις ένα ebook ή να αρθρογραφες για διάφορες ιστοσελίδες, είτε θέλουν τακτικούς αρθρογράφους είτε όχι. Η αλήθεια είναι ότι για αυτή την τελευταία δουλειά χρειάζεται να γνωρίζεις καλά αγγλικά, διότι αυτή η γλώσσα έχει την περισσότερη ζήτηση. Τα άρθρα στο ίντερνετ δεν είναι ποτέ αρκετά, όμως γενικά για να γράφεις χρειάζεται να χειρίζεσαι καλά τη γλώσσα και να έχεις κάτι νέο να πεις ή γενικά πρωτότυπες ιδέες. Τα νέα όμως είναι καλά για τους επίδοξους… συγγραφείς: το ένα άρθρο αποφέρει συνήθως 20-200 ευρώ!

laptop kai kinito

5. Φτιάξε το δικό σου blog

Αν θέλεις να έχεις μια δική σου ιστοσελίδα που να γράφεις σε τακτική βάση, δημιούργησε ένα blog. Η διατήρηση ενός blog είναι μια από τις πιο χρονοβόρες εργασίες μέσω ίντερνετ, οπότε διάλεξε την αν σου αρέσει να γράφεις έτσι κι αλλιώς. Η ευκολότερη πλατφόρμα για να ξεκινήσεις είναι η Bloggerη οποία ανήκει στη Google. Χρησιμοποιώντας το Google Adsenseμπορείς να εισάγεις διαφημίσεις στο blog και να βγάλεις χρήματα από τις προβολές και τα κλικ τους, δεδομένου ότι έχεις αρκετά μεγάλο αριθμό ακόλουθων.

6. Φτιάξε κανάλι στο YouTube

Το YouTube έχει γίνει μια καταπληκτική πηγή εισοδήματος τα τελευταία χρόνια. Μπορείς να φτιάξεις ένα κανάλι για οτιδήποτε σου αρέσει, αν και θα πρέπει να φτάσεις αρκετά μεγάλο αριθμό ακόλουθων ώστε να βγάζεις χρήματα. Μπορείς να ενισχύσεις το εισόδημα από τα βίντεο σου προωθώντας κάποιο προϊόν, σε συμφωνία με την ανάλογη εταιρεία. Σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά και γνώσεις editing, αλλά αν σου αρέσει σαν τομέας, τόλμησέ το!

grafontas

7. Πούλησε προϊόντα

Μπορείςνα πουλήσεις ό,τι θέλεις στο eBay, και στο Etsy για χειροποίητα αντικείμενα. Το eBay ειδικά όμως δεν είναι τόσο εύκολο στην αρχή, μιας και θα πρέπει να ψαχτείς λίγο για να δεις πώς να προωθήσεις τα προϊόντα σου και πώς να σε πιστέψει και να σε προτιμήσει ο κόσμος.

8. Πούλησε τις φωτογραφίες σου

Αν είσαι καλός στη φωτογραφία, μπορείς επίσης να πουλήσεις τις φωτογραφίες σου σε ιστοσελίδες όπως το iStockPhoto ή το ShutterStock. Φαίνεται σχετικά εύκολο, όμως επειδή η φωτογραφία είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος, θα βρεις μεγάλο ανταγωνισμό. Παρ’ όλα αυτά, ίσως έχεις τη φωτογραφία που κάνει τη διαφορά!

 

deixnontas kati

9. Φτιάξε ένα online μάθημα

Αν θεωρείς ότι είσαι αρκετά καλός σε κάτι ώστε να μπορέσεις να το διδάξεις, φτιάξε ένα online course. Μια καλή ιστοσελίδα για αυτό είναι το Udemy. Μπορείς να φτιάξεις μάθημα σε οτιδήποτε, όπως ξένη γλώσσα ή τεχνικές εργασίες. Μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και σε αντάλλαγμα παίρνεις χρήματα – τι καλύτερο; Φυσικά, πρέπει να επεκτείνεις τις γνώσεις σου συνεχώς και να ανανεώνεις όσα ξέρεις.

10. Προώθησε διάφορα προϊόντα

Μπορείς να κάνεις συμφωνία με οποιαδήποτε εταιρεία, ώστε να προωθήσεις το προϊόν τους. Θα πάρεις χρήματα, επειδή θα το έχεις διαφημίσει. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Είτε με το να έχεις δικό σου blog και να γράψεις για αυτό ή να βάλεις δίπλα μια διαφήμιση, είτε να βάλεις μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, είτε να κάνεις ένα βίντεο για αυτό στο κανάλι σας στο YouTube!

douleia ston upologisti

11. Φτιάξε ένα app για το smartphone

Αν έχεις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία της εφαρμογής, ακόμα καλύτερα. Αλλά ακόμα κι αν έχεις απλώς μια ιδέα, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου που ξέρει από αυτά. Τα apps έχουν πάντα ζήτηση, και όσα και να φτιαχτούν δεν είναι ποτέ αρκετά. Αν είναι επιτυχής η ιδέα και η λειτουργία της εφαρμογής, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό για σένα έσοδο, μιας και οι smartphone apps είναι μια πολύ επικερδής ασχολία. Συγκεκριμένα, φέτος προβλέπεται ότι 120 δισ. σε εφαρμογές θα δαπανήσουν οι καταναλωτές το 2019.

kathisma sto grafeio

12. Επένδυσε σε εταιρείες που επιστρέφουν μέρισμα

Μπορείς να έχεις ένα τακτικό εισόδημα με το να επενδύσεις σε εταιρείες που επιστρέφουν μέρισμα. Αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος από τα κέρδη της εταιρείας μοιράζεται στους επενδυτές, και μάλιστα όσο μεγαλύτερη είναι η εταιρεία τόσο αυξάνεται το κέρδος! Ψάξε τη σχετική δυνατότητα που προσφέρουν διάφορες εταιρείες, κυρίως στο εξωτερικό.

andras2

 Άνδρας της Κορινθίας

Αν και ακούγονται αρκετά εύκολες ιδέες, χρειάζονται ψάξιμο και αρκετή δουλειά τουλάχιστον στην αρχή. Αν μη τι άλλο, χρειάζονται να τις πάρεις στα σοβαρά. Μπορεί να σου δίνουν την άνεση να προσαρμόσεις τη δουλειά στο πρόγραμμά σου και να δουλεύεις από όπου θέλεις, αλλά για αρχή θα πρέπει να στρωθείς. Τεχνικά δεν είναι όλα τόσο δύσκολα, και με θέληση και σωστή οργάνωση θα σου βγουν μια χαρά!

the-man.gr

About Μαρία Νικολοπούλου