Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Στον ρυθμό της Λευκής νύχτας η Κόρινθος – Όλοι μαζί μπορούμε!

Στον ρυθμό της Λευκής νύχτας η Κόρινθος – Όλοι μαζί μπορούμε!

Με την ελπίδα να τηρηθεί το τρίπτυχο «κόσμος στην αγορά-διασκέδαση-κατανάλωση», ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου  είναι έτοιμος να διοργανώσει άλλη μια Λευκή Νύχτα το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου.

Μουσική και ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους θα φιλοξενηθούν σε διάφορα  σημεία εντός του κέντρου της πόλης.

Φέτος ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο, καθώς εκτός των προαναφερόμενων εκδηλώσεων, Τα καταστήματα της Κορίνθου την ημέρα εκείνη θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά τα μεσάνυχτα, με πολλές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις . Παράλληλα σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού δήμου Κορινθίων (ΚΕ.ΠΑ.Π.) ετοιμάζονται πολλά happenings για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων με αποκορύφωμα την συναυλία της δημοφιλούς pop τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου στην πλατεία Φλοίσβου.

Ας αγκαλιάσουμε όλοι μαζί,  έμποροι και  καταναλωτικό κοινό τον Εμπορικό σύλλογο  και να τον ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά . Η διάθεση υπάρχει.

Βοηθήστε κι εσείς γιατί όλοι μαζί μπορούμε να να κάνουμε τα πάντα!!!

Ο ηλεκτρονικός Οδηγός webkorinthos , που δρα με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και της ΟΕΒΕ Κορινθίας , θα σας έχει και αυτήν τη χρονιά τις προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας, προκειμένου να προετοιμαστείτε για τις αγορές σας .

About Μαρία Νικολοπούλου