Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Στυλάτα κουρέματα για άνδρες άνω των 50

webkorinthoskouremata2

Πολλές φορές έχει τύχει να συναντήσουμε  γνωστούς, συγγενείς και φίλους που παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν ταιριάζει καθόλου στην ηλικία και το ντύσιμό τους όσον αφορά  το μήκος των μαλλιών τους και το κούρεμα.

Εάν δεν θέλετε και εσείς να γίνετε “έρμαιο” καθόλου κολακευτικών σχόλιων, εμείς  ψάχνοντας στο διαδίκτυο, σας βρήκαμε τα κατάλληλα κουρέματα για την ηλικία σας από τους καλύτερους κομμωτές και συμβουλους μόδας… γιατί τι κι αν τα χρόνια περνούν; Μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου ακόμα και μετά τα 50!!!:

Πομπέ  (Pompadour)

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Bloom Productions | Getty Images

Εάν έχετε μαλλιά και δεν θέλετε να τα “αποχωριστείτε”, το Pompadour είναι μια πολύ καλή επιλογή χτενίσματος. Αυτό το διαχρονικό κλασικό χτένισμα δείχνει έναν άνδρα ώριμο, αλλά ακόμα “εν ενεργεία”. Για αυτό το στυλ, τα μαλλιά τριμάρονται στα πλάγια και πίσω και διατηρούν σημαντικό μήκος στην κορυφή.

Με κοψίματα

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Robin Skjoldborg | Getty Images

Αυτή η περικοπή με στρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ώριμο άνδρα που έχει αρκετά μαλλιά και θέλει λίγο μεγαλύτερο μήκος. Τα μαλλιά κόβονται σε μικρά στρώματα σε όλο το κεφάλι και στυλιζάρονται με ένα τζελ ματ φινιρίσματος.

Κοντά του Καίσαρα

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © People Images | Getty Images

Το κόψιμο του Καίσαρα είναι μια καλή επιλογή για τους άνδρες που έχουν αραιά μαλλιά στην κορυφή. Τα μαλλιά κόβονται σε μικρά στρώματα χρησιμοποιώντας ψαλίδια και φορμάρονται με ένα ελαφρύ προϊόν στάιλινγκ.

Με κουρευτική μηχανή (buzzcut)

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Tim Merton | Getty Images

Η buzzcut είναι μια καλή επιλογή για τους άνδρες που θέλουν ένα στυλ χαμηλής συντήρησης (και μπορεί να γίνει και στο σπίτι). Για αυτή την περικοπή, τα μαλλιά κόβονται λίγο, χρησιμοποιώντας έναν μια κουρευτική μηχανή με τετράγωνη μύτη στην κορυφή στα πλάγια και πίσω.

Κοντό κόψιμο

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Westend61 | Getty Images

Είναι μια άλλη πολύ καλή επιλογή για τους άνδρες που θέλουν ένα κούρεμα χαμηλής συντήρησης, ειδικά εκείνους που λείπουν μαλλιά στην κορυφή. Για αυτό το στυλ, τα μαλλιά κόβονται ένα δάχτυλο στο επάνω μέρος και κοντότερα στο πλάϊ και πίσω. Για στυλ, συνιστώ ένα ελαφρύ τζελ ή μια κρέμα.  Μια μικρή, περικομένη γενειάδα είναι επίσης μια καλή επιλογή. Κρατήστε τα γένια κομμένα, τακτοποιημένα και ξυρίστε το λαιμό τακτικά. Σε έναν μεγαλύτερο  άντρα, μια γενειάδα που δεν είναι τυχαία, δείχνει ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του.

Χαλαρό κυματιστό στυλ

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © monument images | Getty Images

Ακριβώς επειδή είστε μεγαλύτεροι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κόψετε κοντά αν διαθέτετε πλούσια κόμη. Αυτό το χαλαρό, κυματιστό στυλ είναι μια τέλεια  επιλογή για τον ώριμο άνδρα που έχει ακόμα αρκετά μαλλιά για να το υποστηρίξει. Τα μαλλιά κόβονται σε μακριά, χαλαρά στρώματα δίνοντας στυλ με τα δάχτυλα χρησιμοποιώντας ένα τζελ styling.

Μακριά σε στρώσεις

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Robin Skjoldborg | Getty Images

Αν έχετε αρκετά  γκρίζα μαλλιά, αυτή η επιλογή θα σας δείχνει πιο νέο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα καλό σαμπουάν για γκρίζα μαλλιά για να κρατάτε τα μαλλιά λαμπερά.

Το κλασικό με χωρίστρα στο πλαϊ

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © Compassionate Eye Foundation/Natasha Alipour Faridan | Getty Images

Όποια και αν είναι η ηλικία σας, αυτό το κλασικό κόψιμο ταιριάζει σε όλους – Είναι η πεμπτουσία του κουρέματος που ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα. Τα μαλλιά είναι χωρισμένα, κοντά στα πλαϊνα και πίσω και σε μεγαλύτερο μήκος από πάνω. Για ευελιξία, τα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν στο πλάι ή χαλαρά για πιο περιστασιακή εμφάνιση.

Το κλασικό του Καίσαρα

Cool Hairstyle for Men Over 50
Photo © image source | Getty Images

Αυτό είναι ένα κούρεμα που σχεδόν ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα. Ο Τζορτζ Κλόουνι το είχε για χρόνια, με καλό λόγο. Η περικοπή είναι σύντομη και εύκολη στη συντήρησή της, όμως υπάρχει αρκετό μήκος για να σας δώσει κάποιες επιλογές αν θέλετε να την αλλάξετε λίγο.

Για άνδρες με φαλάκραOlder Bald Man

Photo © Richard Drury | Getty Images

Ένα λάθος που κάνουν πολλοί άνδρες που χάνουν τα μαλλιά τους είναι να τα μεγαλώνουν περισσότερο. Με αυτό τον τρόπο απλά τονίζεται η φαλάκρα και, κάνει έναν άντρα να φαίνεται μεγαλύτερος. Εάν χάνετε τα μαλλιά σας ένα ξυρισμένο κεφάλι ή σφιχτό buzzcut είναι σχεδόν πάντα μια καλύτερη επιλογή. Έτσι τραβάτε το μάτι στο πρόσωπο (και μακριά από τη φαλάκρα).

www.liveabout.com

GEORGE «Men’s Hairstyle» – Ανδρικές – Παιδικές Κομμώσεις

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ – Barber Shop

 

About Μαρία Νικολοπούλου