Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συμβιβασμός στην τιμή ή στο προϊόν λοιπόν…; Σας έχουμε την απάντηση

n-living

Ενδιαφέρεσαι να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι ή στο γραφείο σου και σκέφτεσαι να αγοράσειςhyjnjhή να κατασκευάσεις έπιπλα, τα οποία θα ταιριάζουν απόλυτα στην διαρρύθμιση του χώρου σου;

Ξεκινώντας την έρευνα για οποιαδήποτε μελλοντική αγορά ο πρώτος παράγοντας που λαμβάνουμε υπ’όψιν είναι το ποσό που διαθέτουμε για την εν λόγω κίνηση. Αρκετές φορές βλέπουμε ότι οι διαθέσιμες λύσεις είναι πιο ακριβές, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό μας, απ’ ότι περιμέναμε ή … ελπίζαμε τέλος πάντων. Σε αυτό το σημείο λοιπόν έχουμε μπροστά μας ένα δίλημμα, στο οποίο καλούμαστε να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Συμβιβασμός στην τιμή ή στο προϊόν λοιπόν…;

-«Ό,τι πληρώνεις παίρνεις»
λέει ο λαός και οι περισσότεροι έχουμε πολλά παραδείγματα στο μυαλό μας που έχουμε επικαλεστεί αυτή την έκφραση. Σκεφτείτε τις ανθεκτικές τραπεζαρίες , οι οποίες έχουν στεγάσει τόσες οικογενειακές γιορτές και φανταστείτε πως θα ήταν αν στην θέση τους ήταν κάποιες φθηνές τυποποιημένες τραπεζαρίες, οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου έχαναν την στιβαρότητα και το κύρος τους, στοιχεία τα οποία απαιτούνται σε επετιεακές και όχι μόνο συγκεντρώσεις.

Βέβαια χρειάζεται προσοχή, καθώς δεν αποτελεί πανάκεια αυτή η ρήση, μιας και εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι επαγγελματίες, οι οποίοι πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κινδυνεύοντας έτσι να κάνουμε συμβιβασμό τόσο με την τιμή (να υπερβούμε τον προϋπολογισμό), όσο και με το προϊόν να είναι κατώτερο των προσδοκιών μας.

Η Διάρκεια ζωής λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν επιλέγουμε έπιπλα.
Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να επιλέξουμε έπιπλα που θα διατηρήσουν για αρκετά χρόνια την σταθερότητα και την χρηστικότητα που είχαν όταν τα αγοράσαμε.

 Ακολούθησε τις χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ιδανική επιλογή για τον προσωπικό σου χώρο.

  • Για να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε αλλαγή στα έπιπλα του σπιτιού ή του γραφείου σου, θα πρέπει πρώτα να υπολογίσεις σωστά τον χώρο σου. Στην συνέχεια φρόντισε να επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα αλλά και το ιδανικό υλικό του σκελετού των  επίπλων. Η προτεραιότητά σου πρέπει να είναι η άνεση, η λειτουργικότητα και φυσικά το κόστος!
  • Προτίμησε  τους καναπέδες που κατασκευάζονται από  οξιά φουρνιστή και φρόντισε να αποφύγεις το  νοβοπάν.  Μπορεί το κόστος να είναι μεγαλύτερο, όμως τα έπιπλά σου θα έχουν αντοχή στο χρόνο και θα μπορείς να τα κρατήσεις για μία ζωή!
  • Δείξε προσοχή στην ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν  εντός της ταπετσαρίας. Για παράδειγμα,  μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι τα μαξιλάρια του καναπέ να έχουν λάστιχο. Επιπλέον,  κάνε τον έλεγχο   αν τα μαξιλάρια του καναπέ  παραμένουν  στητά ή αν βυθίζονται ή αν μετατοπίζονται .
  • Φρόντισε  το κάθισμα του καναπέ να έχει Ιταλικούς, ελαστικούς  ιμάντες με λινάτσα που είναι πολύ ανθεκτικοί!
  • Ο σκελετός του καναπέ  δεν πρέπει να είναι «καρφωτός» αλλά  να είναι δεμένος με γωνίες και ειδικούς τάκους.  Όσο πιο γερός γενικά είναι ο σκελετός τόσο πιο δύσκολα θα χαλάσει ο καναπές!
  • Δοκίμασε την  ποιότητα του καναπέ,  προσπαθώντας να τον σηκώσεις!  Όσο βαρύτερος είναι ο καναπές  , τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του σκελετού του . Εάν ο καναπές είναι ελαφρύς, είναι πολύ πιθανό ο σκελετός του να μην είναι  καλής ποιότητας.
  • Στο webkorinthos.gr βρήκαμε τα καταστήματα εκείνα της Κορινθίας ,που δεν κάνουν έκπτωση στην ποιότητα αλλά και οι τιμές τους είναι προσαρμοσμένες στις σημερινές οικονομικές συνθήκες (κλικ στον τίτλο του καταστήματος για να δείτε φωτογραφίες απο προϊόντα των καταστημάτων)
  •                    STUDIO CANAPE AEBE GKOTSIS INTERIOS DESIGN
  •                                                                -ΝΕΟ-3173419593                                                                            imperia strom
    945145842
  •                                                     GILAS SOP

    -1585629883

  •                                          chik strom

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

                                                        ΚΕΦΕΡΛΗΣ Ο.Ε.
ΚΕΦΕΡΛΗΣ-1-1024x1024
                                    IRVEN- ΔΑΣΛΗΣ Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
-2441610506
                        EZ DESIGN – ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

EZ-DESIGN-2689440706

About Μαρία Νικολοπούλου