Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Συμβουλές «επιβίωσης» ταξίδια με αεροπλάνο

 

webkorinthos.gr

Τα ταξίδια είναι υπέροχα, ειδικά σε μακρινούς, εξωτικούς προορισμούς που ήταν όνειρο ζωής να βρεθείτε. Ο προορισμός είναι καταπληκτικός, αλλά η πολύωρη παραμονή μέσα σε ένα αεροπλάνο το εντελώς αντίθετο.

Να, λοιπόν, πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη στις μακρινές πτήσεις:

1. Κάλυψε τα μάτια σου: Η μάσκα ύπνου είναι εκείνη που πρόκειται να σε σώσει από το υπερβολικό φως που μπαίνει από τα παράθυρα ή τα φώτα του αεροπλάνου.

2. Πάρε ειδικό μαξιλάρι ύπνου: Το μαξιλαράκι βοηθάει να μην λυγίζει άγαρμπα ο λαιμός με αποτέλεσμα να πιάνεσαι κατά τη διάρκεια του ύπνου.

3. Ντυθείτε ανάλογα: Προτιμήστε σε κάθε περίπτωση άνετα, λεπτά ρούχα, όπως και μαλακά άνετα παπούτσια. Δεν θέλετε να προσθέσετε το πρόβλημα ενός άβολου outfit στη -δεδομένη- κατάσταση του περιορισμού χώρου.

4. Προσοχή στο φαγητό και ποτό: Αποφύγετε τα βαριά και καυτερά φαγητά πριν από την πτήση. Φάτε ελαφριά. Κατά τη διάρκεια, δεν είναι ανάγκη να φάτε ό,τι σας σερβίρουν, αν δεν αισθάνεστε καλά. Από την άλλη, επ’ ουδενί μη μείνετε νηστικός. Αποφύγετε ή περιορίστε καφέδες και αλκοόλ, καθώς προκαλούν αφυδάτωση.

5. Αξιοποιήστε κατάλληλα τον χρόνο σας: Αν οι επιλογές της αεροπορικής εταιρείας όσον αφορά την ψυχαγωγία δεν σας ενθουσιάζουν, φορτώστε το κινητό σας με μπόλικα αγαπημένα τραγούδια ή αξιοποιήστε το χρόνο της πτήσης για να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον βιβλίο.

[aftodioikisi.gr]

About Μαρία Νικολοπούλου