Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σχέδια για πεντικιούρ που θα θελήσεις αμέσως να κάνεις!!

Σχέδια για πεντικιούρ που θα θελήσεις αμέσως να κάνεις!!

Κάθε γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της λατρεύει το να ψάχνει διαρκώς καινούρια και άκρως εντυπωσιακά σχέδια νυχιών, για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνιση της. Ειδικά όμως τώρα το καλοκαίρι όλες μας θέλουμε τα νύχια των ποδιών μας να είναι εξίσου εντυπωσιακά με το μανικιούρ μας.

Είναι η εποχή που φοράμε ανοιχτά παπούτσια και φαίνονται τα δαχτυλάκια μας, οπότε δεν νοείται να μην φροντίζουμε και το πεντικιούρ μας και γενικότερα τα πόδια μας.

κεί λοιπόν που έχεις αποφασίσει να επισκεφτείς την nail artist σου για να περιποιηθεί τις σκασμένες φτέρνες σου, αποφασίζεις να φτιάξεις και τα νυχάκια σου, αλλά δεν έχεις κάποια ιδέα για το τι σχέδιο μπορείς να κάνεις. Και κάπου εδώ έρχεται το webkorinthos  για να σε βγάλει από τον κόπο, προτείνοντας σου υπέροχα nail art για πεντικιούρ!

 

333-10

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΔΩ

Σχέδια για πεντικιούρ που θα θελήσεις αμέσως να κάνεις!

roz sxedia nuxionnuxia podion xromanail artistaspromaura nuxia podionfloral pedicure manicuremple floral sxedio nixion

Ότι καλύτερο σαν σχέδιο για το pedicure μας είναι σίγουρα κάποιο floral σχέδιο νυχιών και αυτό λόγω του ότι δεν έχουμε όλες μας μεγάλη επιφάνεια στα νύχια από τα πόδια μας, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε να μας κάνουν κάτι πιο περίπλοκο.

36320654_1975785479118380_4740568327598899200_n

Βέβαια, ούτως ή άλλως, είναι από τα nail designs που αγαπάμε είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι και μπορούμε να παίξουμε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και στυλ, ώστε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

asimi pedicure diakosmitika nixion ediva.gr galazia sxedia nixion kalokairino nail artombre glitter sxedia nixionxrusa nixia ediva.grnail art podia

Από την άλλη πλευρά, μια εξίσου καλή επιλογή για όσες δεν έχουν και πολύ μεγάλη επιφάνεια τα νύχια τους, είναι να επικεντρωθούν σε σχέδια με glitter ή και μεταλλικά βερνίκια νυχιών, τα οποία προσθέτουν αυτομάτως ένα glamorous στοιχείο στο look μας, ακόμη και αν δεν έχουμε κάνει κάποιο εξεζητημένο σχέδιο.

neon sxedia nuxionnufiko pedicurepoua sxedia nuxiongalliko pentikiour ediva.gr kalokairina sxedia nixion

Σειρά έχουν τα πουά σχέδια νυχιών και φυσικά το γαλλικό, το οποίο είναι πάντα πρώτο στις επιλογές μας όταν σκεφτόμαστε τον συνδυασμό φινέτσας και κομψότητας, τόσο για τα πόδια όσο και για τα χέρια μας. Μπορείς να κάνεις έντονους πολύχρωμους συνδυασμούς στο πουά πεντικιούρ, ακόμη και με neon βερνίκια, αλλά και να συνδυάσεις το πουά με το γαλλικό!

leuko pedicure ediva.gr nail art petaloudes animal print nail art nail art Pedicure Nail Design pedicure sxedia kalokairi sxedia nixion finikas sxedia nixion podia sxedia nuxion kardies tribal nail art

Τέλος, αν είσαι και εσύ μια γυναίκα που λατρεύει την μόδα και θέλει να έχει όλες της τις τάσεις στα πόδια της, μπορείς να επιλέξεις σχέδια με πεταλούδες, tribal nail art, με καρδιές και χρωματιστά βερνίκια διαφορετικά για κάθε σου νύχι και φυσικά τους φοίνικες, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας κάθε καλοκαίρι και όχι άδικα, καθώς μας ταξιδεύουν και μας υπενθυμίζουν πως είμαστε ένα βήμα από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Ποιο θα επιλέξεις στην επόμενη επίσκεψη σου στην τεχνίτρια των νυχιών σου;

About Μαρία Νικολοπούλου