Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το στιλιστικό τρικ που θα κάνει το ντύσιμό σας ευκολότερο

Το στιλιστικό τρικ που θα κάνει το ντύσιμό σας ευκολότερο

Μία εμφάνιση για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χρειάζεται και τα απαραίτητα αξεσουάρ με βασικότερα την τσάντα κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα matchy αξεσουάρ, δηλαδή εκείνα που είναι ασορτί με το ρούχο ήταν πάντα της μόδας, ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η ιδέα της αγοράς τσάντας και παπουτσιών, τα οποία δεν ήταν, κυριολεκτικά, φτιαγμένα από το ίδιο ύφασμα δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό κάποιας γυναίκας. Με το πέραμα των χρόνων όμως σιγά σιγά αυτό άλλαξε και η βιομηχανία της μόδας ξεκίνησε να παρουσιάζει μία πληθώρα επιλογών accessories σε χρώματα, μοτίβα και υφάσματα και παρουσίασαν το mix & match style.

Η αλήθεια είναι πως για τις περισσότερες από εσάς είναι δύσκολο απλά και να σηκωθείτε το πρωί και να ετοιμαστείτε για τη δουλειά πόσο μάλλον το να πρέπει να ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο και να σκεφθείτε πώς θα συνδυάσετε τα ρούχα σας με διαφορετικές τσάντες και παπούτσια για να προσθέσετε παραπάνω ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας.

Κι εκεί που μπορεί να πιστεύαμε ότι αυτού του είδους οι εμφανίσεις είναι πλέον πολύ στημένες κι ελαφρώς ξεπερασμένες, ευτυχώς για όλες εσάς η εύκολη αυτή τάση του παρελθόντος επιστρέφει! Πρωτοπόρος το αγαπημένο royal style icon, Kate Middleton, που σαν πολυάσχολη Δούκισσα του Cambridge έχει τυφλή εμπιστοσύνη στα σεταρισμένα αξεσουάρ που την βγάζουν από τη δύσκολη θέση χαρίζοντάς της παράλληλα πάντα κομψά κι επιτυχημένα looks. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα διάσημα κορίτσια της μόδας, με τα matchy-matchy buys να εισέρχονται στο DNA τους.

matching-dress-bag-1.jpg
matching-dress-bag-2.jpg

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που συναντήσαμε στους δρόμους των fashion capitals είναι το σετάρισμα της τσάντας με το φόρεμα, διότι έτσι χρειάζεται κανείς να παντρέψει στην ουσία μόνο δύο κομμάτια και όχι ολόκληρο σύνολο με παντελόνι, πουκάμισο σακάκι και λοιπά. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να δημιουργήσετε και μονοχρωματικά σύνολα που θα συμπεριλαμβάνουν και τη τσάντα σας. Πέρα όμως από το προφανή συνδυασμό κομματιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση ή μοτίβο και από το ίδιο ακριβώς ύφασμα μπορείτε να κινηθείτε και πιο ελευθέρα χωρίς να είστε αναγκασμένες να αγοράζετε ολόκληρα sets από τα καταστήματα. Ο βασικός σκοπός είναι το ρούχο σας να γίνεται ένα με το αξεσουάρ και να μην ξεχωρίζουν.

Other Ways

  • Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους χρωματικούς τόνους δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβώς ίδιοι αλλά αρκεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική ρίζα.
  • Το ύφασμα-υλικό μπορεί να διαφέρει για παράδειγμα ένα βαμβακερό φόρεμα με μία λουστρίν τσάντα. Αρκεί να έχουν το ίδιο χρώμα.
  • Σε περίπτωση μοτίβων μπορείτε είτε να φορέσετε το print από τη κορυφή ως τα νύχια είτε να πάρετε την πιο έντονη απόχρωση του και να διαλέξετε μία τσάντα σε αυτό το χρώμα.

Σημειώστε λοιπόν πως ανάμεσα στα trends της νέας σεζόν βρίσκεται και η πλήρη αρμονία και ταύτιση ανάμεσα στα ρούχα και στα αξεσουάρ σας, γεγονός που θα κάνει το καθημερινό σας ντύσιμο παιχνιδάκι. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτό το στιλιστικό κόλπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περίσταση από τη πιο χαλαρή μέχρι τη πιο επίσημη και φυσικά με οποιοδήποτε budget.

matching-dress-bag-3.jpg
matching-dress-bag-4.jpg
matching-dress-bag-5.jpg
Δείτε την μόδα μέσα από τα καταστήματα της Κορίνθου
glow.gr

About Μαρία Νικολοπούλου