Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Το gadget που σου δείχνει αν το ποτό σου είναι «μπόμπα”

Το gadget που σου δείχνει αν το ποτό σου είναι «μπόμπα”

Οι ζέστες είναι υψηλές και  η διάθεση για εξόδους και ποτά ανεβαίνει αλλά όλα θέλουν μέτρο και προσοχή…

Πόσοι από εμάς δεν έχει τύχει να βγούμε να διασκεδάσουμε και στο τέλος της βραδιάς, ακόμα και την επόμενη μέρα να νιώθουμε χάλια;

Έντονη αδιαθεσία, ανυπόφορος πονοκέφαλος και ανακάτεμα στο στομάχι είναι μερικές από τις ενδείξεις πως τα ποτά που ήπιαμε ήταν «μπόμπες».

Για να είσαι βέβαιος ότι το ποτό σου δεν θα σε στείλει.

Αρκεί μαζί με τα διάφορα gadgets που κουβαλάτε, να έχετε πάντα μαζί σας και το Pd.Id, μια συσκευή που μοιάζει με usb στικάκι και αναλαμβάνει να σας απαλλάξει από οποιαδήποτε ανασφάλεια τέτοιου τύπου.

Η κατασκευή και λειτουργία του Pd.Id είναι απλή. Διαθέτει έναν αισθητήρα που ανιχνεύει τις επικίνδυνες ουσίες, ένα κόκκινο και ένα πράσινο λαμπάκι. Βυθίζοντάς το στο ποτό, ο αισθητήρας πραγματοποιεί ταχύτατο χημικό έλεγχο και εντοπίζει άμεσα τις ουσίες. Παράλληλα συνδέεται με το κινητό και ενημερώνεται συνεχώς. Σε περίπτωση που ανιχνευτεί στο ποτό σας οτιδήποτε επίφοβο, ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και βλέπετε στην οθόνη του κινητού την ύποπτη ουσία που εντοπίστηκε. Σε αντίθετη περίπτωση, το πράσινο λαμπάκι σας ειδοποιεί ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

About Μαρία Νικολοπούλου