Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Φθινοπωρινός γάμος: Tα πιο κομψά φορέματα για εσένα που είσαι καλεσμένη

Φθινοπωρινός γάμος: Tα πιο κομψά φορέματα για εσένα που είσαι καλεσμένη

To φθινόπωρο δεν αργεί και πολλές από εσάς πιθανότατα είστε καλεσμένες σε γάμο.

Ίσως και σε περισσότερους από έναν μέσα στον Σεπτέμβρη αλλά και τον Οκτώβρη.

«Και τι φοράνε τώρα πάλι;»: Η αλήθεια είναι ότι αν ο γάμος είναι τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, η απάντηση είναι εύκολη αφού στην Ελλάδα ο καιρός είναι ακόμα πολύ ζεστός, σαν συνέχεια του καλοκαιριού.

Τότε μπορείτε να φορέσετε ένα αέρινο και δροσερό, μάξι φόρεμα.

Τι γίνεται όμως αργότερα; Φυσικά δεν απομακρύνεστε από την ιδέα ενός εντυπωσιακού φορέματος, ωστόσο, υπάρχουν πλέον διαφοροποιήσεις. Οι αποχρώσεις είναι πιο σκούρες και μουντές, χωρίς, όμως, να λείπουν τα εκτυφλωτικά χρώματα.

1

2Ξεκινάμε με ένα από τα φθινοπωρινά σύνολα που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επίλεξε μία pencil γκρι φούστα από λεπτό ύφασμα και συνδύασε με μία μαρινιέρα. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, βάλε εντυπωσιακά παπούτσια σε μεταλλική απόχρωση και πρόσθεσε ένα λευκό κιμονό ή μία φαρδιά πασμίνα.

 

Όλα για τον γάμο στην Κορινθία εδώ

fthinoporina-sinola-gia-kalesmeni-se-gamo4Μία καλεσμένη σε γάμο δεν μπορεί να βάλει λευκό φόρεμα και να μοιάζει με τη νύφη, αλλά έχει ως εναλλακτική μία maxi φούστα σε λευκό χρώμα και ρομαντικό στιλ και ένα σατέν πουκάμισο σε πιο ζεστή και φθινοπωρινή απόχρωση. Τα μόνα αξεσουάρ που επιβάλλονται είναι πλατφόρμες και ένας φάκελος.

fthinoporina-sinola-gia-kalesmeni-se-gamo1Μετά το καλοακαιρινό romper, σειρά έχει το jumpsuit που είναι ολόσωμο και μπορείς να το βάλεις κυριολεκτικά παντού. Επίλεξε το μπλε ηλεκτρίκ που είναι πασπαρτού και ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Αν είναι αμάνικο και είσαι καλεσμένη σε γάμο, βάλε από πάνω ένα μακρύ εντυπωσιακό κιμονό και παστέλ πέδιλα.

maxi100

Για εσάς που αγαπάτε το εθνικ στιλ !

Έτοιμα ενδύματα στην Κόρινθο εδώ

fthinoporina-sinola-gia-kalesmeni-se-gamo3Εντοπίσαμε ένα σύνολο για κορίτσια που είναι casual και δεν θέλουν να βάλουν κάτι φανταχτερό σε περίπτωση που έχουν να παραστούν σε γάμο. Ένα από τα πιο ωραία φθινοπωρινά σύνολα με στιλ είναι ένα κλασικό φόρεμα σε βουργουνδί απόχρωση, denim μπουφάν ή γιλέκο και τα sexy σουέντ μποτάκια.

Καταγραφή

Μία πολύ καλή επιλογή είναι μακριά φούστα κλος με αμάνικο τοπάκι .

 

About Μαρία Νικολοπούλου