Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! – 10 ιδέες για να του φτιάξεις την ημέρα!

webkorinthos

Οι ωραιότεροι τρόποι να περάσεις χρόνο με τον πατέρα σου αυτή την Κυριακή!

Μπορεί η Γιορτή της Μητέρας να “ακούγεται” περισσότερο, όμως οι μπαμπάδες όλου του κόσμου αξίζουν την τρυφερότητα και την αγάπη, κάποιες φορές ακόμα περισσότερο κι από τις μαμάδες. Το “δυνατό” φύλο γίνεται, κάθε δεύτερη Κυριακή του Ιουνίου, η προτεραιότητά μας, τιμώντας τους μπαμπάδες αλλά και τους παππούδες μας με τον καλύτερο τρόπο!

people-2557510_960_720

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 προς τιμήν του William Jackson Smart, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας. Στην Ελλάδα, καθιέρωσαν τη γιορτή οι διαζευγμένοι πατεράδες μέσω του Συλλόγου για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια και έτσι πλέον την γιορτάζουμε, μαζί με τους Ευρωπαίους, κάθε δεύτερη Κυριακή του Ιουνίου!

Εσύ πώς θα τιμήσεις τους μπαμπάδες στη ζωή σου αυτή την Κυριακή;

child-1629519_960_720

Δες παρακάτω τις ιδέες μας για τη φετινή Ημέρα του Πατέρα και διάλεξε!

‘Οτι αφορά τον άνδρα στην Κόρινθο εδώ

#1 Πρόσφερέ του πρωινό στο κρεβάτι

Είτε μιλάμε για τον μπαμπά των δικών σου παιδιών είτε για τον δικό σου μπαμπά, αυτή η κλασική “αντρική” κίνηση θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει να ξεκινήσει την ημέρα του με τον καλύτερο τρόπο!

 

#2 Κάντε μπάρμπεκιου!

Δεν υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες εκεί έξω που να μην αγαπούν το μπάρμπεκιου! Αυτή τη φορά ανάλαβέ το εσύ (εκτός, ίσως, από το ψήσιμο) και κάλεσε τους κοντινούς σας φίλους να γιορτάσουν μαζί σας την ημέρα!

 

#3 Δείτε παλιές φωτογραφίες και βίντεο

Ζήτησέ του να σου πει ιστορίες από την παιδική σου ηλικία, δείτε μαζί φωτογραφίες, θυμηθείτε στιγμές και απολαύστε τις πιο συγκινητικές και τρυφερές πλευρές σας.

 

#4 Παίξτε μπιλιάρδο ή bowling ή μπάσκετ κτλ

Γιατί οι περισσότεροι μπαμπάδες αγαπούν κάποιο είδος σπορ. Ζήτησέ του να παίξετε πάλι, όπως κάνατε όταν ήσασταν και οι δύο μικρότεροι, άστον να σου δείξει τα καλύτερά του “κόλπα” και να θυμηθεί πώς ήταν όταν κάποτε σε μάθαινε τα πάντα για τον κόσμο.

 

#5 Πηγαίνετε για μία βόλτα

Με τα πόδια, ή με το ποδήλατο ή με το αγαπημένο του αυτοκίνητο. Απολαύστε το τοπίο και χαθείτε σε νέους δρόμους μαζί.

 

#6 Δείτε μαζί Μουντιάλ!

Είναι η τέλεια περίοδος για να συσφίξεις τη σχέση σου με τον μπαμπά σου! Πίτσα, μπύρα και… συνθήματα με τον μπαμπά, από την άνεση του σαλονιού σου!

 

#7 Σύστησέ τον σε μία νέα κουζίνα

Σχεδίασε ένα δείπνο μαζί με τον μπαμπά σου. Ίσως με δημιουργίες μιας κουζίνας που δεν έχει δοκιμάσει ξανά; Αν είναι περιπετειώδης πηγαίνετε μαζί για σούσι! Αν αγαπάει το κρέας, η βραζιλιάνικη κουζίνα είναι ιδανική ενώ αν είναι gourmet τύπος, πηγαίνετε στο πιο hot εστιατόριο της σεζόν.

 

#8 Επισκεφτείτε μαζί ένα δισκάδικο

Οι δίσκοι βινυλίου έχουν επανέλθει στη μόδα όχι μονάχα για τον υπέροχο ρετρό τους χαρακτήρα αλλά και γιατί πραγματικά αποδίδουν τον ήχο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μέσο. Και ο μπαμπάς σου σίγουρα τους έχει λατρέψει στο παρελθόν. Άστον, λοιπόν, να σε μυήσει στο βινύλιο και θα κερδίσετε αμφότεροι!

 

#9 Νοίκιασε για εκείνον ένα πολυτελές αυτοκίνητο

Αν αγαπάει τα αμάξια, θα το εκτιμήσει δεόντως και εσύ θα πας βόλτα με ένα υπέροχο αμάξι και τον καλύτερο οδηγό!

 

#10 Βοήθησέ τον με ένα project

Αν είναι “γνήσιος” μπαμπάς, τότε μάλλον έχει μία ατέλειωτη λίστα με project: από το καθάρισμα του γκαράζ, μέχρι τα μερεμέτια στο σπίτι και τη δημιουργία ενός λαχανόκηπου στο μπαλκόνι. Πρόσφερέ του την αμέριστη προσοχή και βοήθειά σου για μία ημέρα σε κάποιο από αυτά. Πίστεψέ μας, θα σε λατρέψει ακόμα πιο πολύ!

sdna.gr

About Μαρία Νικολοπούλου