Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΑΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ… ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

1

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες μέρες και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση. Μπορεί να έχεις ήδη αποφασίσει πως θα περάσεις τη μέρα των Χριστουγέννων, αλλά μπορεί ακόμη να μην έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις.shoes-and-suits

Εμείς επισκεφθήκαμε τα καλύτερα καταστήματα ανδρικής ένδυσης της Κορινθίας και ζητήσαμε από το έμπειρο προσωπικό τους να μας δείξουν την νέα τάση της μόδας για το ανδρικό χειμερινό ντύσιμο και πως πρέπει να είναι ντυμένος ένας άνδρας στις κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και στις βραδινές του εξόδους ενόψει και των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε τι μας είπαν:

 

Για το δείπνο των Χριστουγέννων: %ce%bd%cf%84

Πολλές οικογένειες, αλλά και παρέες, επιλέγουν να κάνουν ένα Χριστουγεννιάτικο δείπνο αυτή τη μέρα. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς λίγο πιο επίσημα ρούχα.

Οι περισσότεροι επιλέγουν να φορέσουν κοστούμι. Αν, όμως, κρυώνεις, τότε μπορείς να φορέσεις μερικά ρούχα ακόμη. Αντί για γιλέκο μπορείς να φορέσεις μια ζακέτα, και αντί για πουκάμισο ένα πουλόβερ. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που προτιμάνε πολλοί άντρες για τα Χριστούγεννα. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις αποχρώσεις που είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να ξαναφορεθούν. Οι καλύτερες επιλογές είναι το γκρι, το σκούρο μπλε ή το καφέ.

Για την έξοδο για ποτό: 

 Βασικός σου στόχος είναι να δημιουργήσεις ισορροπίες και να μην ντυθείς Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρικα πουλοβερυπερβολικά.

Όταν βγεις για ποτό, πρέπει να προσέξεις να μην ντυθείς όπως κάθε φορά που βγαίνεις έξω. Αντί να βάλεις πάλι ένα Oxford πουκάμισο και ένα δερμάτινο μπουφάν, δοκίμασε να φορέσεις ένα κοστούμι σε μπεζ απόχρωση. Είναι ιδανικό για την ημέρα αυτή και δεν σε δεσμεύει ως ένα υπερβολικά επίσημο ντύσιμο.

Αν, ωστόσο, δεν είσαι φαν του κοστουμιού, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό πουκάμισο και ένα παντελόνι chinos μαζί με ένα παλτό σε απαλό καφέ χρώμα.

Αν κάνει κρύο και το πουκάμισο σου φαίνεται λεπτό, μπορείς τότε να φορέσεις μια μπλούζα ζιβάγκο με ανοιχτόχρωμα παπούτσια σε απόχρωση ανοιχτό καφέ, ή να φορέσεις μερικά ουδέτερα χρωματικά ρούχα.

 

Για οικογενειακές συγκεντρώσεις:

andrika-palto-style

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεις όλη την οικογένεια σου, ακόμη και τα μακρινά ξαδέρφια σου που έχεις να τα δεις χρόνια! Αν θέλεις, λοιπόν, να σε θαυμάσουν όλοι και να λένε τα καλύτερα για εσένα, τότε σίγουρα θέλεις να ντυθείς λίγο πιο γιορτινά.

Μια ωραία επιλογή για αυτή τη μέρα είναι να φορέσεις ένα πουλόβερ με σχέδια (γιορτινά σχέδια με ταράνδους και άλλα τέτοια φυσικά αποκλείονται). Ένα απλό σχέδιο με ζιγκ-ζαγκ είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσένα.

Αν ζεσταίνεσαι με το πουλόβερ, τότε πως θα σου φαινόταν να φορούσες ένα Oxford πουκάμισο και ένα κλασικό γκρι σακάκι; Συνδύασε τα με ένα χρωματιστό chinos παντελόνι και θα έχεις μια ξεχωριστή εμφάνιση.

 

Τι γίνεται όμως με τους συνδυασμούς με τα παπούτσια;

Έχεις αποφασίσει να βάλεις σμόκιν;  tuxedo-and-shoes

Οι επιλογές σου δε χρειάζεται να περιοριστούν στο μαύρο χρώμα. Μπορείς να φορέσεις κι ένα γαλάζιο σακάκι αλλά και μερικά λαμπερά αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν το σύνολο σου.

Αν θέλεις να κάνεις μια εμφάνιση που θα συζητηθεί, επέλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι παπούτσια σε στυλ μοκασίνι, γνωστό και ως bowed slippers, το οποίο μπορεί να σου δίνει την αίσθηση της παντόφλας, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μια υπέροχη εναλλακτική λύση. Αν, όμως, δε θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να προκαλέσεις αντιδράσεις, τότε φόρεσε τα κλασικά γυαλιστερά δερμάτινα παπούτσια.

%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bd

 

shoes-and-suitsΈχεις αποφασίσεις να βάλεις κοστούμι; 

Πλέον μπορείς να συνδυάσεις ένα παντελόνι με όποιο σακάκι σου αρέσει. Μπορείς να φορέσεις ένα σταυροκουμπωτό σακάκι χωρίς να χρειαστεί να βάλεις ένα μαύρο ζευγάρι Oxfords. Αν βέβαια έχεις σκοπό να κάνεις επίσημη εμφάνιση, τότε καλό θα ήταν να τα φορέσεις.

Αν, ωστόσο, σου αρέσει να συνδυάζεις το κοστούμι σου με κάποιο T-shirt, τότε μπορείς να πειραματιστείς λίγο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να φορέσεις ένα απλό λευκό αθλητικό παπούτσι.

%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b9%ce%b1

Υπάρχουν και τα κοστούμια που έχουν διαφορετική υφή (μάλλινα, φανελένια, κλπ). Εδώ θα χρειαστείς κάποια πιο ανάλαφρα παπούτσια, όπως είναι τα Brogues.

 

Αν επιλέξεις τζιν: %cf%84%ce%b6

Τα τζιν φοριούνται καθημερινά από τους άντρες σε όλες τις περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι και τις βραδινές τους εξόδους. Αλλά, δε μπορείς να βάλεις ό,τι παπούτσι θέλεις.

Μπορεί να υπάρχουν μερικά πιο επίσημα σχέδια, αλλά τα τζιν δεν ταιριάζουν με τα καλά σου παπούτσια. Αν θέλεις, μπορείς να φορέσεις τζιν και ένα πιο επίσημο μαύρο παπούτσι σε περίπτωση που έχεις κάποια συνάντηση επαγγελματική αλλά και φιλική μαζί.. Αλλά μέχρι εκεί! Τα Chelsea μποτάκια μπορεί να ταιριάξουν με το τζιν παντελόνι σου αρκεί και τα παπούτσια αλλά και το παντελόνι να είναι μαύρα και στενά.

Αν τώρα το τζιν σου είναι φθαρμένο και κάπως πιο, τότε θα έπρεπε να τα συνδυάσεις με κάποιο αθλητικό παπούτσι.

%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%bd

 

Tip

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%bf%ce%bc

Τα παπιγιόν είναι φοβερά όσο και αν σας φαίνεται περίεργο και εσάς αλλά και στους άλλους.  Μπορεί να φορεθεί παντού. Σε γάμους, βαφτίσεις, μέχρι και έξω στον καφέ σου.  Απλά τόλμησέ το!

galazio-poukamiso-kafe-papigion-kai-krem-panteloni

Καλές γιορτινές… αποδράσεις!!!!

Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Κορινθίας για το γιορτινό σας ντύσιμο αλλά και τις καθημερινές σας εξόδους….  Είναι έμπειροι επιχειρηματίες, ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις της μόδας και θα σας δώσουν περισσότερες συμβουλές και προτάσεις για την ένδυσή σας όλες τις ώρες, τους συνδυασμούς και το κατάλληλο look που ταιριάζει στη προσωπικότητά σας:

JBezirgiannis

Kailanis

NO EXCESS – Μίνα Τζαναβάρα

ROBERTO LUCCIANO MILANO

STUDIO 5 – Αναστασιάδης Βασίλειος Ι.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ

ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ – Men’s Wear

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου