Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αντρικά στιλ που θα ορίσουν τη μόδα το 2018

webkorinthos MODA

Με τον κόσμο σε κρίση και με αβέβαιο μέλλον, έχει φτάσει μια νέα εποχή της μόδας. Οι μέρες της  πολυτέλειας  που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία δέκα χρόνια  έχουν δώσει τη σκυτάλη στο στυλ του δρόμου και  τώρα οι σχεδιαστές επιστρέφουν στα βασικά στοιχεία στην καρδιά των συλλογών τους.  

Αποτέλεσμα εικόνας για Normcore winter mens fashion

ΚαταγραφήΟι σχεδιαστές μόδας λοιπόν, συνδυάζουν το αθλητικό στυλ με την άνεση στην καθημερινή εμφάνιση και γι’αυτό όλες οι συλλογές για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 αποφεύγουν τα πολυτελή υφάσματα και επικεντρώνονται στο street style και φαίνεται να επικρατεί το στυλ της δεκαετίας του 70

Μεταξωτά πουκάμισα, γούνες, ζιβάγκο και κασκόλ ποδοσφαίρου για τους πιο “τολμηρούς” θα τους δώσουν την πιο tredy εμφάνιση του χειμώνα.

Ζακέτες, φόρμες, ρούχα από φλις ύφασμα, τζιν αλλά και κοτλέ υφάσματα, θα φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και τα χρώματα που φαίνεται να κυριαρχούν είναι το λαδί, το γκρί, τα navy και γενικά οι γήινες αποχρώσεις που φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα με ένα μπουφάν ή ζακέτα και αθλητικά παπούτσια.

Σχετική εικόνα

Ανέμελο μαλλί, μούσια και γένια και πάλι στη μόδα και γυαλιά, ένα καπέλο ή μπερές θα συμπληρώσουν το απόλυτο look σου για τον φετινό χειμώνα…

Μια πιο τολμηρή πρόταση είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί που μπορεί να φορεθεί σε μπλούζα, πουλόβερ ή ζακέτα μαζί με το καθημερινό σου τζιν και να κάνει τη διαφορά…Τολμήστε το!

Α, τα φουσκωτά μπουφάν είναι και πάλι στη μόδα, οπότε μπορείς να ξεθάψεις εκείνα που φυλάει η μαμά σου χρόνια στη ντουλάπα ή να αγοράσεις ένα νέο πιο tredy… Δική σου η επιλογή…

Απλότητα στην καθημερινότητα λοιπόν!

Αποτέλεσμα εικόνας για Normcore winter mens fashion

Φωτογραφία του χρήστη Studio5.

Φωτογραφία του χρήστη Studio5.

Σχετική εικόνα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ STUDIO 5 που φιλοξενεί συλλογές επώνυμων και καταξιωμένων στο είδος τους κατασκευαστών, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ενημερώνεται συνεχώς για τις τάσεις της μόδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:

STUDIO 5 – Αναστασιάδης Βασίλειος Ι.

About Μαρία Νικολοπούλου