Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αν Τρώτε Αυτές τις 5 Τροφές Κάθε Μέρα θα Δείχνετε Πολλά Χρόνια Νεώτεροι!

Αν Τρώτε Αυτές τις 5 Τροφές Κάθε Μέρα θα Δείχνετε Πολλά Χρόνια Νεώτεροι!
  • Εκτός από το αντηλιακό που πρέπει να φοράτε κάθε μέρα, τις αντιρυτιδικές κρέμες που καλό είναι να βάζεται με ευλάβεια υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε και θα σας βοηθήσει πάρα πολύ.
  • Μιλάμε για τη διατροφή σας την οποία πρέπει να προσέχετε για να… έχετε.
  • Δείτε ποιες είναι οι τροφές που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να ξανανιώσει.
  • Θέλετε να διατηρήσετε τη νιότη σας για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον στόχο σας. 

    Εκτός από το αντηλιακό που πρέπει να φοράτε κάθε μέρα, τις αντιρυτιδικές κρέμες που καλό είναι να βάζεται με ευλάβεια υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε και θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. 

    Όταν τρώτε τροφές πλούσιες σε πρωτεϊνη το σώμα σας διασπάει την πρωτεϊνη αυτή σε αμινοξέα πράγμα που βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων και του κολλαγόνου που αναδομεί την επιδερμίδα. 

     

    Καταρχάς αποφεύγετε την υπερβολική καφεϊνη και τη ζάχαρη και βάλτε στην καθημερινότητά σας τις 5 παρακάτω τροφές που σας προτείνουμε. Με αυτές θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να νικήσει τις ρυτίδες. 

    τροφές

    Το σκόρδο θα βοηθήσει στην ανανέωση της επιδερμίδας σας.

    Σκόρδο Το σκόρδο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να μην χάνει το κολλαγόνο της. 

     

    Βατόμουρα Τα βατόμουρα έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό. Αυτά τα αντιοξειδωτικά μπορούν να σώσουν την επιδερμίδα σας και να την προστατεύσουν από ρυτίδες.

    τροφές

    Τα βατόμουρα έχουν πολλά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

    Ελαιόλαδο Αυτό το σούπερ λάδι είναι γεμάτο ελαϊκό οξύ, ένα λιπαρό οξύ το οποίο κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή διατηρώντας υγρές τις κυτταρικές μεμβράνες. Η βιταμίνη Ε που περιλαμβάνει και οι πολυφαινόλες επίσης διατηρούν την επιδερμίδα νέα. 

    Αυτή Είναι η  Δίαιτα που χάνεις γρήγορα κιλά , Σύμφωνα με τους Ειδικούς

    Σολομός Τα Ωμέγα-3 λιπαρά που περιέχει δεν κάνουν καλό μόνο στην καρδιά. Σας χαρίζουν και μια νεανικότητα μοναδική. Τρώτε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα σολομό. 

    τροφές

    Όσοι τρώνε πολλά φασόλια έχουν λιγότερες ρυτίδες.

    Φασόλια Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά φασόλια, ψάρι, λαχανικά και ελαιόλαδο έχουν τις λιγότερες ρυτίδες. Αυτό απέδειξε και μια Αυστραλιανή έρευνα που έγινε σε ανθρώπους από την Αυστραλία, την Σουηδία και την Ελλάδα. 

  • spirossoulis.

About Μαρία Νικολοπούλου