Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Απαλλαγείτε από το λίπος στους βραχίονες με τρία λεπτά άσκηση την ημέρα!

Απαλλαγείτε από το λίπος στους βραχίονες με τρία λεπτά άσκηση την ημέρα!

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει όταν το δέρμα στο κάτω μέρος του βραχίονα σας κρέμεται και είναι χαλαρό. Δείχνει πολύ δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτό. Όχι πια όμως! Κάντε αυτή την απλή τρίλεπτη άσκηση τακτικά και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα!

 

Entasis Health & Fitness Club

 

Κάντε κλικ στην επόμενη σελίδα για να μάθετε περισσότερα και να παρακολουθήσετε το βίντεο που εξηγεί την άσκηση!

Πρωί

Καλό θα ήταν να κάνετε αυτές τις ασκήσεις αμέσως μόλις σηκώνεστε το πρωί. Αν τις έχετε σαν συνήθεια κάθε πρωί θα σας είναι πιο εύκολο να μην τις σταματήσετε. Σηκωθείτε, πηγαίνετε στο μπάνιο, πιείτε ένα ποτήρι νερό και κάντε τις ασκήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο κίνητρο!

Δείτε το βίντεο με τις ασκήσεις εδώ:

Λίπος στους βραχίονες

Όλοι ξέρουν το λίπος και το επιπλέον δέρμα που σακουλιάζει στο κάτω μέρος των βραχιόνων. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί γίνεται αυτό, αφού συμβαίνει και σε ανθρώπους που είναι αρκετά αδύνατοι. Αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, ίσως  έχετε δοκιμάσει τα απάντα για να απαλλαγείτε από αυτό χωρίς επιτυχία όμως. Ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε αυτές τις ασκήσεις! Δημιουργήθηκαν  για αυτόν ακριβώς τον λόγο και γίνονται σε τρία λεπτά. Κάντε τις κάθε μέρα και θα δείτε τέλεια αποτελέσματα!

Τρία λεπτά την ημέρα

Body Balance – Pilates Studio

Μπορείτε να ανεβάσετε το επίπεδο δυσκολίας  κρατώντας ένα μπουκάλι νερό σε κάθε χέρι. Αυτές οι γρήγορες και αποτελεσματικές ασκήσεις θα λύσουν το πρόβλημα σας. Χρειάζεστε μόνο τρία λεπτά την ημέρα για να τις κάνετε. Και δεν σας έχουμε πει το καλύτερο ακόμα: μπορείτε να τις κάνετε καθιστοί. Άρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Ελπίζουμε να δώσετε κίνητρο στον εαυτό σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

FREERIDE BIKES – Σπύρου Παναγιώτης

tipsandtricks.gr

About Μαρία Νικολοπούλου