Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτά είναι τα στιλιστικά tips που ακολουθούν οι κομψές γυναίκες

Αυτά είναι τα στιλιστικά tips που ακολουθούν οι κομψές γυναίκες

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που σε κάθε τους εμφάνιση μας δίνουν την εντύπωση πως η μόδα και το στιλ είναι στο DNA τους. Φαίνονται πάντα περιποιημένες και αψεγάδιαστες, κάνοντας μας να πιστέψουμε πως έχουν περάσει πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη τους, ώστε να προετοιμάσουν την ιδανική εμφάνιση.

Παρόλο που το στιλ είναι συνδεδεμένο με την αισθητική και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, υπάρχουν μερικά στιλιστικά tips που ακολουθούν οι περισσότερες γυναίκες, τα οποία κάνουν τις εμφανίσεις τους να φαίνονται πάντα κομψές και σικ.

Επενδύστε στα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας

Οι κομψές γυναίκες μπορεί να μας δίνουν την εντύπωση πως διαθέτουν μία πολύ πλούσια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ, αλλά το πρώτο και βασικό βήμα που θα πρέπει όλες μας να ακολουθήσουμε είναι να επενδύσουμε στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τα οποία θα μας βοηθούν να ντυνόμαστε εύκολα καθημερινά ή όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Δημιουργήστε layering

Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει την δυναμική που χαρίζει το layering εφέ στην εμφάνιση της. Συνδυάστε το φόρεμα σας με ένα πουκάμισο, συνδυάστε διαφορετικά μήκη από μπλούζες ή πανωφόρια και αμέσως θα καταλάβαιτε την διαφορά.

Τολμήστε το mix and match

Αν θέλετε να πάτε το στιλ σας στο επόμενο επίπεδο θα πρέπει να τολμάτε και να συνδυάζετε τα ρούχα σας με τους πιο ξεχωριστούς τρόπους. Συνδυάστε το ριγέ με το πουά ή το φλοράλ και αμέσως η εμφάνιση σας θα αναβαθμιστεί. Προσοχή όμως το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό.

Μαζέψτε τα μανίκια του πουκαμίσου

Και όχι μόνο του πουκαμίσουαλλά και του blazer σας. Αυτό το trick εκτός του ότι θα σας προσφέρει έξτρα πόντους στιλ θα σας σώσει αν το πουκάμισο σας είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα θέλατε.

Φορέστε ζώνες

Η μέση είναι ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος. Έτσι, με την κάθε ευκαιρία που έχετε καλό είναι να την τονίζεται. Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος. Επιλέξτε μία ζώνη και φορέστε την επάνω από το blazer ή την ζακέτα σας, στην φούστα ή το παντελόνι σας. Αμέσως, το αποτέλεσμα θα γίνει πολύ πιο κομψό.

Φορέστε ρίγες

Πρόκειται για ένα από τα πιο basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Οι μαρινιέρες είναι ιδιαίτερα κομψές και μπορούν να φορεθούν με πολλούς, διαφορετικούς τρόπος και σε πολλές περιστάσεις.

Δημιουργήστε μία «στολή»

Κάθε γυναίκα γνωρίζει τι ακριβώς της ταιριάζει και με ποια ρούχα νιώθει άνετα. Επιλέξτε και εσείς αυτά τα κομμάτια και επενδύστε λίγο παραπάνω σε αυτά. Μπορεί να είναι μία μαύρη, midi φούστα και ένα γκρι πουλόβερ ή ένα denim παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο.

About Μαρία Νικολοπούλου