Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτά τα 10 λάθη στο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα και την κάνουν να μοιάζει μεγαλύτερη

Αυτά τα 10 λάθη στο μακιγιάζ που κάνει κάθε γυναίκα και την κάνουν να μοιάζει μεγαλύτερη

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο σκοπός του μακιγιάζ είναι να τονίσει την ομορφιά σου και να καλύψει τις ατέλειες σου, όπως σημάδια και σπυράκια. Όμως μπορούν τα καλλυντικά να έχουν και τα αντίθετα αποτελέσματα;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι: φυσικά! Πολλές γυναίκες κάνουν λάθη στο μακιγιάζ τους και ούτε που γνωρίζουν ότι κάνουν κάτι λάθος. Φυσικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι λάθος αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει! Για αυτόν τον λόγο, έχω δημιουργήσει μια λίστα με λάθη τα οποία κάνουν οι γυναίκες και εξαιτίας αυτών μοιάζουν μεγαλύτερες αντί να μοιάζουν νεότερες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις ποτέ πάλι αυτό το λάθος και θα τονίσεις καλύτερα την ομορφιά σου!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο σκοπός του μακιγιάζ είναι να τονίσει την ομορφιά σου και να καλύψει τις ατέλειες σου, όπως σημάδια και σπυράκια. Όμως μπορούν τα καλλυντικά να έχουν και τα αντίθετα αποτελέσματα;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι: φυσικά! Πολλές γυναίκες κάνουν λάθη στο μακιγιάζ τους και ούτε που γνωρίζουν ότι κάνουν κάτι λάθος. Φυσικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι λάθος αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει! Για αυτόν τον λόγο, ακολουθεί μια λίστα με λάθη τα οποία κάνουν οι γυναίκες και εξαιτίας αυτών μοιάζουν μεγαλύτερες αντί να μοιάζουν νεότερες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις ποτέ πάλι αυτό το λάθος και θα τονίσεις καλύτερα την ομορφιά σου!

1. Ρουζ

Το ρουζ έχει την δύναμη να μεταμορφώνει ένα πρόσωπο. Να είσαι προσεκτική, γιατί οι κοκκινίλες σκουρότερου χρώματος σε κάνουν να μοιάζεις πιο μεγάλη. Μην χρησιμοποιείς λοιπόν ματ και σκούρα χρώματα.

2. Μάσκαρα
Η μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες τονίζουν τα μάτια σου καλύτερα. Η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, τονίζουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου, επομένως προσπάθησε να αφήνεις τις κάτω βλεφαρίδες όσο πιο φυσικές γίνεται!

3. Μολύβι ματιών

Αν τραβήξεις μια γραμμή με μαύρο μολύβι ματιών στα κάτω βλέφαρα, τότε τα μάτια σου φαίνονται μικρότερα. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις με το μακιγιάζ. Θέλεις να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο γεμάτες; Γέμισε τότε τα κενά ανάμεσά τους.

4. Καφέ σκιά ματιών

Αυτό είναι ένα από τα λάθη που όλοι κάνουν. Η καφέ σκιά ματιών φωτίζει τα μάτια σου,όμως τονίζει την κούραση των βλεφάρων σου. Κλέβει τη νιότη από τα μάτια σου.

5. Μαύρο αϊλάινερ

Το μαύρο αϊλάινερ είναι το πιο δύσκολο να ταιριάξει με το χρώμα του δέρματος σου και φροντίζει να φαίνεσαι μεγαλύτερη. Για αυτό να χρησιμοποιείς μόνο μπλε, πράσινο, καφέ ή βιολετί χρώμα. Αυτά τα χρώματα φροντίζουν για μία πιο ήπια εμφάνιση.

6. Χοντρές και καθαρές γραμμές

Αν πιστεύεις ότι μια χοντρή και καθαρή γραμμή στο επάνω βλέφαρο σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη: αυτό δεν είναι απόλυτα αλήθεια! Σίγουρα αν δεν σβήνεις τη γραμμή. Χρησιμοποιείς μόνο μάσκαρα και μολύβι ματιών/ αϊλάινερ; Κάνε τότε μια πιο λεπτή γραμμή για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

7. Μολύβι χειλιών

Ένα μολύβι χειλιών είναι φανταστικό αν έχεις σταθερό χέρι και ακριβώς το ίδιο χρώμα κραγιόν με το μολύβι. Δεν έχεις το ίδιο χρώμα; Άφησε τότε το μολύβι χειλιών να μείνει στα χείλη σου, γιατί αν δεν είναι το ίδιο χρώμα ή η γραμμή είναι στραβή, τότε αυτό σε κάνει να μοιάζεις πολύ μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είσαι.

8. Κονσίλερ κάτω από το μεϊκάπ σου

Ακόμη και το πολύ κονσίλερ κάτω από το μεϊκάπ σου μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις μεγαλύτερη. Φρόντισε να χρησιμοποιείς κονσίλερ μόνο για να εξαφανίσεις σημάδια έτσι ώστε να αποφύγεις αυτό το λάθος.

9. Μεϊκάπ

Η επιλογή ενός λάθος χρώματος μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είσαι. Να δοκιμάζεις πάντα αν το χρώμα του μεϊκάπ σου, ταιριάζει 100% με το χρώμα του δέρματος σου.

10. Πούδρα

Η μεγάλη ποσότητα πούδρας στο πρόσωπο σου, ξεραίνει το δέρμα σου και αυτομάτως φαίνεσαι μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είσαι. Οι αισθητικοί συνιστούν να βάζεις μόνο μια μικρή ποσότητα στο πηγούνι και τη μύτη.

Make-Up Beauty Bars

 

 

ΠΗΓΗ

 

About Μαρία Νικολοπούλου