Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτές οι ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια στην Κορινθία “στρώνουν τραπέζι” για την Καθαρά Δευτέρα

Αυτές οι ψαροταβέρνες και τα εστιατόρια στην Κορινθία “στρώνουν τραπέζι” για την Καθαρά Δευτέρα

 

Με καπετάνιο τον σεφ τους… τα Κούλουμα θα πάνε πρίμα!

Έτοιμες οι ψαροταβέρνες και τα ουζερί της Κορινθίας να σας υποδεχθούν με σαρακοστιανά εδέσματα και πλήθος θαλασσινών προτάσεων για μυημένους ψαροφαγάδες και μη.

Κι  εμείς αφορμή ψάχνουμε για να το ρίξουμε έξω, βγήκαμε και βρήκαμε τα καλύτερα ουζερί και ψαροταβέρνες του Νομού μας που οι… ψαγμένοι ψαροφάγοι θα ενθουσιαστούν με την ιωδιούχο γεύση από το πλήθος θαλασσινών προτάσεων όπως καραβιδομακαρονάδες, αστακομακαρονάδες, του ψαρά, λαβράκια,  αλλά και τα ταπεινά καλαμαράκια, χταποδάκια, γαρίδες, ταραμάς, μύδια, γυαλιστερές, χτένια και τόσες άλλες θαλασσινές λιχουδιές που έχουν την τιμητική τους  και …ξεχειλίζουν νοστιμιά!

Εκεί που το ψητό χταποδάκι έχει γεύση αληθινή. Τα χρυσοκόκκινα μπαρμπούνια, υποδειγματικά τηγανισμένα… Μαγειρευτά, τηγανητά, ψητά, και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας, θα το βρείτε  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών που θα σας προτείνουν οι ψαροταβέρνες και τα ουζερί της Κορινθίας.

Κούλουμα λοιπόν στο κέντρο της πόλης, στις παραλίες του Νομού, στα στενάκια σε κάποιο ουζερί, αξία διαχρονική για ψαρομεζέδες προς τήρηση του εθίμου…

Παραδοσιακοί, ανανεωμένοι χώροι  με φωτεινά χρώματα, φοβερή θέα στον Κορινθιακό ή κάτω από τα δέντρα της αυλής ή και δίπλα στο τζάκι τους  αν κάνει λίγο κρύο…  και τα θαλασσινά καλούδια στο μενού έχουν κάνει τα εστιατόρια θαλασσινών της Κορινθίας  ακόμα πιο ελκυστικά φέρνοντας τη θαλασσινή αύρα στο πιάτο μας σε πολύ προσιτές τιμές!

Προτιμήστε τα!

Καλή όρεξη και καλή Σαρακοστή!

Σας τα έχουμε όλα εδώ με ένα κλικ:

SEA & SAND bar – restaurant

 

 

 

Ταβέρνα Strava Bay: Σε μια καταπράσινη πλαγιά γεμάτη πεύκα & μία βοτσαλωτή γαλάζια ακτή

 

ΑΛΜΥΡΙΚΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ – ΦΑΓΟΠΟΤΕΙΟΝ

ΘΑΛΑΣΣΕΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΘΕΑΛΟΣ

 

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

Καλάδα – Ψαροταβέρνα

 

Τα Πίσια – Εστιατόριο

ΑΙΘΡΙΟ – Ταβέρνα

Περισσότερες ταβέρνες εδώ

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου