Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Αυτή η ψαροταβέρνα στην Κόρινθο έχει τον ωραιότερο Σολομό ψητό, με καραμελωμένα πράσα – Δείτε ποια είναι

ΦΑΡΟΣpdf
Είναι η ψαροταβέρνα που μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές για την απαράμιλλη ποιότητα σε συνδυασμό  με τις πολύ οικονομικές τιμές .
Διαβάζοντας κριτικές στο διαδίκτυο θεωρήσαμε υποχρέωση προς το Κορινθιακό κοινό να ενημερώσουμε για το ποια είναι και να σας δείξουμε ορισμένα από τα πιάτα τους 
Δείτε τρεις κριτικές  ενδεικτικές  της ποιότητας που χαρακτηρίζει την ψαροταβέρνα  ….
Μπράβο και πάλι !

Δημήτριος Ν Κόρινθος,

Μια σπιτική ταβέρνα με πιάτα το κορυφαία .
Σολομός με πράσο το ίδιο καλό όπως και τις άλλες φορές.
Η ψαρόσουπα είναι μια πανδαισία γεύσης .
Το φρέσκο καλαμάρι τέλεια τηγανισμένος .
Χόρτα άγρια και φέτα τέλεια . Το ψωμί άντε γεια είναι για να φας μια φραντζόλα μόνος σου

Stavros K
Περιοχή Κορινθίας,

Σήμερα το μεσημέρι είχαμε ένα γεύμα στον ….! Πρώτη φορά εδώ και ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μου! Εξαιρετικά γεύματα (μαγειρευτά). Δοκιμάσαμε ρεβίθια στη γάστρα, χταπόδι στιφάδο, φέτα ψητή (σε πήλινο), ταραμάς (δικός τους, λευκός) και τηγανητές πατάτες (κομμένες στο χέρι). Στην αρχή ψωμί καψαλισμένο και στο τέλος γιαούρτι με δικά τους γλυκά του κουταλιού (σύκο, περγαμόντο, νεράντζι).
Σούπερ καθαρές τουαλέτες και υπέροχη θέα στον Κορινθιακό. Αν και μένω στην περιοχή, δεν είχα έρθει ποτέ και χαίρομαι που το ανακάλυψα! Μπράβο και στο εξαιρετικό προσωπικό! Επίσης: το κρασί που παράγει ο ιδιοκτήτης είναι υψηλής ποιότητας (για χύμα). Δοκιμάσαμε το λευκό του (ροδίτης). Επίσης υπάρχει ξεχωριστό μενού / wine list με επιλεγμένα κρασιά από την περιοχή και όχι μόνο, που συντηρούνται σε ειδικό χώρο με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας / υγρασίας.
Πολύ καλό φαγητό και θαλασσινή θέα!!

ikaros58
athens

Ο,τι φάγαμε ήταν πολύ καλό και ήρθε στο τραπέζι γρήγορα και σωστά. Οι τιμές αναλογικά καλές. Δοκιμάστε φρέσκα καλαμαράκια τηγανητά και μπακαλιάρο ψητό. Επίσης πολύ ωραία ρεβίθια και γίγαντες. Το γιαούρτι με γλυκά κουταλιού εξαιρετικό. Νομίζεις ότι είσαι σε νησί αν κάτσεις έξω.

Δείτε περισσότερα εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου