Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιατί θα ήταν καλό να τυλίξετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο! Πραγματικά έξυπνο!

Γιατί θα ήταν καλό να τυλίξετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο! Πραγματικά έξυπνο!

Θα ήταν εξαιρετική ιδέα να τυλίξετε τα πόδια σας με αλουμινόχαρτο!

Όλοι γνωρίζουν το αλουμινόχαρτο. Οι περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν στην κουζίνα, αλλά δεν νομίζουμε ότι τους έχει περάσει από το μυαλό να τυλίξουν ένα μέρος του σώματος τους με αυτό. Και όμως θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα! Αν και φαίνεται παράξενο, το αλουμινόχαρτο αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να αντιμετωπίσετε καθημερινά προβλήματα και ασθένειες.

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και κέρδη αν τυλίξετε αλουμινόχαρτο γύρω από μέρη του σώματος σας. Για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει τον πόνο στις αρθρώσεις, τον πόνο από καψίματα και βοηθάει και στην κούραση. Μπορεί ακόμα και να σας βοηθήσει αντιμετωπίσετε το κρύωμαΕίστε περίεργοι; Μην σταματάτε την ανάγνωση!

Πριν σας πούμε γιατί πρέπει να το κάνετε αυτό, ας αναφερθούμε σε κάποια άλλα πράγματα όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

  • Χωνί: Θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα χωνί αλλά δεν έχετε; Μην ανησυχείτε! Απλά διπλώστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και χρησιμοποιήστε το σαν σε χωνί! Δεν θα έχει διαρροές και ίσως να μην χρειαστεί να αγοράσετε και ποτέ!  Είναι μια εξαιρετική λύση!
  • Σιδέρωμα: Το αλουμινόχαρτο αποτελεί μια εξαιρετική λύση και για το σιδέρωμα σε μια έκτακτη ανάγκη. Αν πρέπει να σιδερώσετε κάτι βιαστικά και δεν έχετε πολύ χρόνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε ένα αλουμινόχαρτο γύρω από το ρούχο και μετά μπορείτε να το σιδερώσετε. Το αλουμινόχαρτο θα το βοηθήσει να σιδερωθεί και από τις δύο πλευρές ταυτόχρονα. Θα σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο!

  • Ψαλίδι: Δεν είναι ανάγκη να πετάξετε το ψαλίδι σας αν δεν είναι κοφτερό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε λίγο αλουμινόχαρτο! Πάρτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και κόψτε κομματάκια με το ψαλίδι. Αυτή η διαδικασία θα ακονίσει το ψαλίδα και θα είναι και πάλι κοφτερό.

  • Στατικός ηλεκτρισμός: Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι πολύ ενοχλητικός στα ρούχα. Ευτυχώς αυτό μπορείτε να το αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα. Δημιουργήστε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο και τρίψτε την στα ρούχα σας. Ο στατικός ηλεκτρισμός θα εξαφανιστεί!

  • WiFi: Δεν έχετε καλό σήμα WiFi ή είναι αδύναμο; Δημιουργήστε μια επιφάνεια από αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε την στον τοίχο ο οποίος βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου το σήμα θέλει βελτίωση. Το σήμα θα βελτιωθεί στο σημείο που δείχνει η οθόνη.

    Αλλά ας επανέλθουμε στο θέμα μας! Γιατί να τυλίξετε αλουμινόχαρτο στο σώμα σας;


  • Κρύωμα

    Έχετε κρυώσει; Μπορείτε να  νοιώσετε καλύτερα πολύ γρήγορα! Πως; Τυλίξτε πέντε μέχρι εφτά φύλλα από αλουμινόχαρτο στα πόδια σας. Στην συνέχεια αφήστε τα για μια ώρα. Μετά βγάλτε τα και αφήστε να πάρουν ανάσα για μια ώρα και επαναλάβετε. Επαναλάβετε αυτή την διαδικασία κάθε βράδυ. Μετά το δεύτερο βράδυ θα προσέξετε την διαφορά.

    Πόνος

    Αν πονάνε οι αρθρώσεις σας, μπορείτε να τυλίξετε αλουμινόχαρτο γύρω τους. Για να ο στερεώσετε χρησιμοποιήστε έναν επίδεσμο. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο γύρω από την άρθρωση που πονάει πριν πάτε για ύπνο και κρατήστε το έτσι για όλη την νύχτα. Επαναλάβετε την όλη διαδικασία για εφτά συνεχόμενα βράδια.

    Περισσότερα για την υγεία εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου