Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Για εσένα που είσαι μόνος – μόνη , η πρόταση του webkorinthos.gr για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο

Για εσένα που είσαι μόνος – μόνη , η πρόταση του webkorinthos.gr για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο

Έρχεται Σαββατοκύριακο και κλασσικά Σάββατο βράδυ όλοι σου οι φίλοι έχουν κανονίσει να βγούνε, αλλά εσύ δεν έχεις όρεξη ή απλώς βαριέσαι να βγεις ένα ακόμα Σαββατόβραδο μέχρι το πρωί; Εγώ είμαι εδώ για σένα και έχω να σου προτείνω ορισμένες προτάσεις που μάντεψε… δεν χρειάζεται να έχεις παρέα και μπορείς να περάσεις όμορφα, ακόμα κι ολομόναχος:

Ώρα να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο

Διάβασε το βιβλίο σου ή αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο, ελπίζω να έχεις ένα στη βιβλιοθήκη σου, που εδώ και καιρό θες να το ξεκινήσεις, αλλά λόγω του δύσκολου προγράμματος της καθημερινότητας σου, δεν έχεις προλάβει να το κάνεις. Αν πάλι δεν έχεις κανένα, τότε δε μένει παρά να τρέξεις στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο της γειτονίας σου και να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει. Δική μου πρόταση να ξεκινήσεις με βιβλία  της “βιβλιαγοράς”  ή πάρε ένα βιβλίο που μπορεί να το έχεις στην βιβλιοθήκη σου και να μην το καλοθυμάσαι.

Χαλάρωσε με μια ταινία

Ξάπλωσε στον καναπέ σου, φτιάξε ποπ κορν και πάτα το play. Τι πιο ξεκούραστο και χαλαρό από μια ταινία Σάββατο βράδυ; Η πρότασή μου και πίστεψέ με, δε θα το μετανιώσεις, είναι η ταινία ¨”Ψυχρός Πόλεμος” ο Πολωνός σκηνοθέτης Πάβελ Παβλικόφσκι επιχειρεί να αφηγηθεί ένα αξέχαστο, συγκινητικό love story με φόντο τη μεταπολεμική Ευρώπη.

Φιλική συμβουλή: έχε κοντά σου και μερικά χαρτομάντιλα, γιατί μπορεί να τα χρειαστείς).

 

Οργανώσου

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρική ντουλαπα

Οργάνωσε τον υπολογιστή ή την ντουλάπα σου. Πόσο καιρό θες να αδειάσεις τις φωτογραφίες από το κινητό σου στον σκληρό δίσκο, επειδή σου πιάνουν χώρο στη μνήμη, αλλά δεν βρίσκεις το χρόνο να το κάνεις; Ή πόσο καιρό θες να «καθαρίσεις» τη ντουλάπα σου από τα ρούχα που δε φοράς πλέον και σου πιάνουν χώρο; Μια συμβουλή μου ακόμα είναι να χαρίσεις, όσα δε θες και πίστεψε με, αυτό θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα.

Μια χαλαρή βόλτα μόνο για σένα

Αποτέλεσμα εικόνας για παραλια του Αγίου Νικολάου στην κορινθο

 

Αν πάλι θες να βγεις, αλλά θες κάτι χαλαρό (ή να βγεις με τη φόρμα και κανείς από τη παρέα σου δε ψήνεται), μια βραδινή βόλτα στην παραλία του  Φλοίσβου στον Άγιο Νικόλα δε θα ήταν ιδανική; Μια βόλτα μόνο για μας, ατενίζοντας τα σκάφη μπορεί να μας κάνει να αναλογιστούμε λάθη ή αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Από την άλλη, αν είσαι λάτρης του κέντρου της Κορίνθου , σου έχω κι άλλη πρόταση. Τι θα έλεγες να πάρεις τον καφέ σου στο KBC KORINTHOS BOWLING παίζοντας  ταυτόχρονα ; ή να φας μια ωραιότατη κρέπα στο

Εδώ μπορείς να δεις τα καλύτερα καφέ της πόλης 

cafe

cafe- bar

 

About Μαρία Νικολοπούλου