Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις…μαλλί;

webkorinthos

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εικόνα μας και μπορούν να πουν πολλά για το στιλ και την προσωπικότητά μας.

Ειδικά το στιλ των μαλλιών είναι ένα κομμάτι καθοριστικό για την εμφάνιση μας καθώς μπορεί να αναδείξει ή και να «κρύψει» τα όμορφα χαρακτηριστικά μας.

H μόδα ωστόσο είναι κάτι που δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αλλά φυσικά και τους άνδρες.

Το hairstyle είναι ακόμα πιο σημαντικό για εκείνους αφού δεν έχουν όπως εμείς την πολυτέλεια του μακιγιάζ αλλά και τις αμέτρητες fashion επιλογές. Τα μαλλιά είναι η γοητεία τους και φυσικά η μόδα επηρεάζει παίζει σημαντικό ρόλο στα κοινωνικά πρότυπα.

Και αυτή τη σεζόν νέες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα ξεπήδησαν από την πασαρέλα αλλά και από διάσημους σταρ που λατρεύουν οι γυναίκες.

Τα πιο μακριά στιλ επιστρέφουν, λιγότερο συμβατικές μορφές επισκιάζουν τα preppy, short back και sides που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι όμως τα κορυφαία trend που μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ του και να δώσουν χαρακτήρα;

ΤΑΚΗΣ

1 Τα DIY Punk

To ύφος επαναστάτη βγαίνει στα μαλλιά και είναι μια από τις βασικές τάσεις για τους επόμενους μήνες. Το ασυνήθιστο είναι το γεγονός ότι το κούρεμα απαιτεί το ίδιο μήκος σε όλη την έκταση των μαλλιών. Τo styling γίνεται προς τα πάνω αλλά παραμένουν messy.

Για να πετύχει το λουκ τα μαλλιά πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 7 εκατοστά.

2 Μακριά και τραβηγμένα πίσω

Τα μακριά μαλλιά έχουν επιστρέψει τις τελευταίες σεζόν, όχι όμως σαν αυτά των rockers. Για το απόλυτο αρρενωπό λουκ με μακριά μαλλιά, η τάση επιβάλλει κάτι πιο κομψό και εκλεπτυσμένο.

Τα shiny τραβηγμένα πίσω, με gel μαλλιά είναι ότι πιο hot. To styling εδώ γίνεται με gel που απλώνεται σε νωπά μαλλιά με τα δάχτυλα και στην συνέχεια με μια χτένα.

3 Τραβηγμένα ελαφρώς στο πλάι

Tom Hardy και Ryan Gosling είναι μόνο δύο εντελώς τυχαία παραδείγματα (και οι δύό τους μας κάνουν να παραμιλάμε), με τα μαλλιά τους στο πλάι με μια λεπτή χωρίστρα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή διαχωρισμού, αλλά μια ελαφριά σάρωση προς το πλάι για το χαλαρό λουκ.

Είναι ιδανικό για ένα γρήγορο styling μετά το λούσιμο, χωρίς καν τα μαλλιά να χρειάζονται στέγνωμα. 20 δευτερόλεπτα με μια πετσέτα αρκούν. Στην συνέχεια προτιμήστε ένα πιο γυαλιστερό προϊόν, αντί για το συνηθισμένο ματ φινίρισμα τα μαλλιά.

Apimages
Apimages

4 Ξανοιγμένες άκρες και όχι μόνο

To ξεκίνησε ο ποπ τραγουδιστής Zayn Malik πέρυσι και πλέον είναι από τις πιο cool και νεανικές επιλογές. Ακολούθησε ο Justin Bieber.

Τα μαλλιά ανοίγουν , ξανθαίνουν στις άκρες και πέφτουν χαλαρά. Ότι πιο 90s, θυμίζει την εποχή του grunge skateboard και απευθύνεται στους τολμηρούς. Απαιτεί να ζητήσετε από τον κομμωτή λίγο περισσότερο μήκος.

Τέλος καλό είναι, εκείνος να απλώνει conditioner μία φορά την εβδομάδα.

5 Το στρατιωτικό λουκ

Εάν έχετε κουραστεί από το τα κυματιστά, μεσαίου μήκους μαλλιά, τραβηγμένα πίσω, αυτή είναι η απλούστερη επιλογή για εσάς. Το κοντοκουρεμένο σχεδόν στρατιωτικό hair style . Αφήστε ελάχιστο παραπάνω μήκος στην κορυφή για να δώσετε ορισμό και να ανανεωθείτε.

Θυμηθείτε να κάνετε πως χρειάζεται φρεσκάρισμα και συχνές επισκέψεις στο κουρείο κάθε μία με δυο εβδομάδες για να το διατηρήσετε.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

bovary.gr

About Μαρία Νικολοπούλου