Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Εφαρμογές για να μάθουν τα παιδιά παίζοντας μια ξένη γλώσσα

Εφαρμογές για να μάθουν τα παιδιά παίζοντας μια ξένη γλώσσα

Κατεβάστε τις καλύτερες εφαρμογές ξένης γλώσσας για να κάνετε τη μάθηση εύκολη και διασκεδαστική.

Οι εφαρμογές ξένης γλώσσας είναι απίστευτα εργαλεία για την πιο διαδραστική εκπαιδευτική διαδικασία. Η τεχνολογία βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν νέες δεξιότητες με έναν έμπειρο τρόπο. Η χρήση αυτών των εφαρμογών θα βοηθήσει τα παιδιά σας να δουν τη μάθηση ως διασκέδαση.

Duolingo

Ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία χάρη στην πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητά του είναι το Duolingo. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά μέσω κάποιων πολύ απλών λειτουργιών.

Fun English

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για παιδιά μεταξύ τριών και δέκα ετών. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στην εκμάθηση και την απόκτηση λεξιλογίου και σύντομων φράσεων στα αγγλικά .

Learn English Kids

Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ξένης γλώσσας για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας είναι το Learn English Kids, το οποίο σχεδιάστηκε από το British Council. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στα παιδιά να παρακολουθούν βίντεο, να απαντούν σε ερωτήσεις και να ασκούν το λεξιλόγιό τους , την προφορά τους και την κατανόηση της ακρόασης.

Rosetta Stone Kids

Η εφαρμογή Rosetta Stone επικεντρώνεται στην κατανόηση απλών κειμένων στα ισπανικά και σε άλλες γλώσσες. Προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αναγνωρίζουν τους ήχους των γραμμάτων και τις καθημερινές λέξεις, καθώς και να βελτιώσει την προφορά τους. Συνιστάται για παιδιά στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο.

Gus on the Go

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στα παιδιά να μαθαίνουν Ρώσικα, Ιταλικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, Πορτογαλικά, Γερμανικά και Αραβικά. Προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που ενθαρρύνουν τα παιδιά να μαθαίνουν αριθμούς, χρώματα, τρόφιμα και πολλές άλλες νέες λέξεις.

About Μαρία Νικολοπούλου