Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η μεγάλη επιτυχία της φετινής “Λευκής Νύχτας” διέψευσε τις “Κασσάνδρες ” που επιθυμούσαν την αποτυχία

Η μεγάλη επιτυχία  της φετινής  “Λευκής Νύχτας” διέψευσε τις “Κασσάνδρες ” που επιθυμούσαν  την αποτυχία

Η φετινή μεγαλειώδη επιτυχία  της “Λευκής Νύχτας” στην Κόρινθο  διέψευσε τις ” Κασσάνδρες” που προεξοφλούσαν την εμπορική  της αποτυχία  , υποστηρίζοντας μάλιστα πως μία μεγάλη μερίδα καταστημάτων , δεν στηρίζει τις επιλογές του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου,σχετικά με  τις ημερομηνίες που πραγματοποιεί κάθε χρόνο την συγκεκριμένη γιορτή των εμπόρων .

Ζητούσαν μάλιστα να τους προσφέρουν συμβουλές , προκειμένου να αποφευχθεί η αποτυχία που κατ΄αυτούς ήταν δεδομένη.

Εν τέλη  την απάντηση την έδωσε το ίδιο το καταναλωτικό κοινό, που  από ότι φάνηκε στηρίζει στο έπακρο της δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου αποδεικνύοντας το με  την συμμετοχή όχι μόνο στις εκδηλώσεις , αλλά και στις αγορές από τα καταστήματα της πόλης μας.

ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΔΏ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

 

 

WN-1

Δείτε το δελτίου τύπου του Εμπρικού Συλλόγου

Η φετινή Λευκή Νύχτα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου όπως έχει καθιερωθεί , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ο κόσμος που έσπευσε να επωφεληθεί από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων κάνοντας τις αγορές του ,αλλά και να διασκεδάσει από την μεγάλη συναυλία του ΚΕ.Π.Α.Π Δ. Κορινθίων με την Έλενα Παπαρίζου ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά . Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να στεφθεί με επιτυχία αυτή η Λευκή Νύχτα, τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Σταύρο Κεφάλα , τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό , τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη , καθώς και όλους τους εμπόρους της Κορίνθου , τους εργαζόμενους ,τους καταναλωτές και επισκέπτες .
Ελπίζουμε η εικόνα αυτή της κατάμεστης πόλης μας από κόσμο την Παρασκευή 31 Αυγούστου, να γίνει η αφορμή για να συνεχιστεί η διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων που θα γεμίσουν την πόλη και τα καταστήματα με κόσμο ,μουσικές και πολλά χαμόγελα .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                 Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου