Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η σωστή διακόσμηση στο σπίτι σου για το φθινόπωρο!

webkorinthos.gr

Ο Σεπτέμβριος φεύγει σιγά – σιγά  και το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στην ζωή μας! Είναι ωραίο να αλλάζεις την διακόσμηση του σπιτιού σου, ανάλογα με την εποχή, με μικρές κινήσεις και εύκολα tricκs. Να ανανεώσεις τους χώρους του σπιτιού σου με διάφορα DIY διακοσμητικά, να αλλάζεις χρώματα στους τοίχους και στα έπιπλα. Να φέρεις, με λίγα λόγια, φρέσκο αέρα στον αγαπημένο σου χώρο…αέρα φθινοπωρινό!

Στο κατάστημα  ANNE MARIE στην Κόρινθο θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την διακόσμηση του σπιτιού σας 

png-2663722_960_720

Και μην «πέφτει» η ψυχολογία σας μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το φθινόπωρο πρέπει να το «αντιμετωπίζεται» διαφορετικά! VFD00510

Είναι η εποχή της αναδιοργάνωσης, η εποχή που «μπαίνουμε» σε πρόγραμμα, που ανανεώνουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας και φυσικά…τον χώρο μας!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια είναι η σωστή φθινοπωρινή διακόσμηση για τον δικό σου χώρο! Φύγαμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο φθινοπωρινό σκηνικό!

#1 Τοποθέτησε ένα χειροποίητο ριχτάρι στο κεφαλάρι του κρεβατιού σου! (ευκαιρία να «ξετρυπώσεις» το μάλλινο που σου έπλεξε κάποτε η γιαγιά σου)

#2 Τοποθέτησε ένα κάδρο με φθινοπωρινό concept ( ή απλώς σε γήινες αποχρώσεις) σε κάποιο !

#3 Τοποθέτησε σε διάφορα σημεία του σπιτιού σου όμορφα κεριά με αρωματικούς τόνους πεύκου ή με ασύμμετρα κηροπήγια  με ξηρούς καρπούς, ποτ πουρί και sticks κανέλας!

#4 Τοποθέτησε στους καναπέδες ή στις πολυθρόνες σου μάλλινα ριχτάρια σε γήινους τόνους.

#5 Άλλαξε τον κεντρικό καθρέφτη του σπιτιού σου με έναν επιχρυσομένο ή μπρούτζινο καθρέφτη τοίχου

 

#6 Στον χώρο της κουζίνας σου, τοποθέτησε όμορφα σουπλά, ένα εμπριμέ τραπεζομάντιλο, ένα μπολ με φθινοπωρινά φρούτα ή ένα καινούριο σετ πιάτων με το ανάλογο σχέδιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για , ένα μπολ στην κουζινα φθινοπωρινά φρούτα

#7 «Ζέστανε» τον χώρο σου τοποθετώντας χαλιά σε γήινους τόνους, σε όλους τους χώρους του σπιτιού!

# 8 Βάλε ταπετσαρία στον τοίχο της κρεββατοκάμαρας σε ζεστά γήινα χρώματα 

 

About Μαρία Νικολοπούλου