Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Θέλετε να ρίξετε βάρος; Ή ίσως να βάλετε βάρος; Ή απλά θέλετε να τρέφεστε σωστά….  

 

webkorinthos.diatro

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ:

Υποφέρετε συχνά από φουσκώματα ή και πόνους στην κοιλιά και το στομάχι;

Νιώθετε κουρασμένοι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Ή ακόμη το βάρος σας αυξάνεται έστω κι αν προσέχετε τη διατροφή σας;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που νιώθετε ίσως να μην οφείλονται σε παθολογικά αίτια, αλλά στη δυσκολία του οργανισμού σας να ανεχτεί τροφές που καταναλώνετε καθημερινά;

Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια… Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή εξέταση τροφικής δυσανεξίας, μέσω αίματος.

Η γιατρός-διατροφολόγος θα σας ετοιμάσει σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας,  το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σας.

Σχετική εικόνα

Στο μεταξύ, δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε που μας έδωσαν οι διατροφολόγοι του  Νομού μας  για συχνά προβλήματα που οφείλονται στη διατροφή μας και τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να διορθώσουμε κάποια από αυτά.

  • Το αίσθημα της λαιμαργίας που συνοδεύεται από πείνα και κούραση βρίσκεται στις αυξομειώσεις της ινσουλίνης και της γλυκόζης στο αίμα μας. Πρέπει λοιπόν να τρώτε μικρές ποσότητες σε τακτά χρονικά διαστήματα, τότε το πρόβλημα θα λυθεί μέσα σε λίγες μέρες. Ο μεταβολισμός σας θα ενεργοποιηθεί και θα έχετε ενέργεια και ευεξία όλη την ημέρα.
  • Έλλειψη ενέργειας. Η σωστή αναλογία των υδατανθράκων, θα εξασφαλίσει σταθερή ροή ενέργειας στο σώμα σας. Η μετατροπή της τροφής σε γλυκόζη γίνεται με αργό ρυθμό και η έκκριση της ινσουλίνης είναι πιο σταθερή. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της αποθήκευσης λίπους από το σώμα.  Σχετική εικόνα
  • Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας και σας προστατεύει από διατροφικά λάθη στη διάρκεια της ημέρας. Δεν μπορείτε να κάνετε σωστή διατροφή αν δεν τρώτε καλό πρωινό.
  • Αφαιρείτε το λίπος από τη ζωή σας για να χάσετε βάρος. Ναι, σωστό είναι αλλά δεν είναι σωστό να αφαιρείτε το «καλό λίπος» Ω-4 και Ω-4, που είναι σημαντικά για την κανονική λειτουργία του οργανισμού μας και παίζουν καθοριστικό ρόλο σε μια αποτελεσματική δίαιτα και βρίσκονται κυρίως στα ψάρια και το ελαιόλαδο. Εννοείται λιγότερα τηγανητά και κόκκινα κρέατα.
  • Ένας μικρός περίπατος στη θάλασσα ή σε έναν ήσυχο δρόμο της γειτονιάς σας ή στα μαγαζιά τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι μια καλή αρχή για το χάσιμο μερικών κιλών και τη διατήρηση του σωματικού σας βάρους.

Είναι πολύ σημαντικό το χάσιμο βάρους να μην σας γίνει έμμονη ιδέα και να πιέζετε τον εαυτό σας διαρκώς με αποτέλεσμα να κουραστείτε γρήγορα και να τα παρατήσετε.  Δεν χρειάζεται να σας γίνει έμμονη ιδέα.  Απλά κάντε μια μικρή προσπάθεια και αν θέλετε ζητήστε και τη βοήθεια ειδικού ώστε να σας συμβουλέψει για πιο εξειδικευμένα διατροφικά προγράμματα εάν το χάσιμο βάρους είναι πολύ σημαντικό για εσάς.

Δείτε εδώ που μπορείτε να απευθυνθείτε:

ΒΡΑΧΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. – ΙΑΤΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛ.ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ -ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου