Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Προτάσεις του webkorinthos για καλοκαιρινά ρούχα για βάφτιση!

webkorinthos.Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος γεμάτη με κοινωνικές εκδηλώσεις και εκτός από τους γάμους, γίνονται και πολλές βαφτίσεις. Η διαφορά είναι πως οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν τη βάφτιση του παιδιού τους τις πρωινές ώρες φυσικά για να είναι πιο ξεκούραστο το παιδάκι.

Αυτό σημαίνει όμως πως ακόμα και αν έχουμε βρει τι θα βάλουμε στον γάμο που έχουμε την ακριβώς προηγούμενη μέρα ή εβδομάδα δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ίδια και πρέπει να βρούμε άλλα ρούχα για βάφτιση.

Εκτός της ώρας η βάφτιση είναι ένα μυστήριο πολύ πιο απλό τις περισσότερες φορές και δεν ταιριάζει μια πολύ καλή τουαλέτα, αλλά θέλουμε το ντύσιμό μας να είναι επίσημο και παράλληλα απλό. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να δυσκολευτούμε παραπάνω. Έτσι φρόντισα να κάνω έναν κατάλογο για να πάρεις κάποιες ιδέες και να σκεφτείς που θέλεις περίπου να κινηθείς.

costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-1
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-2

Δείτε τα καλύτερα καταστήματα γυναικείων ενδυμάτων στην Κορινθία εδώ στον Ηλεκτρονικό οδηγό webkorinthos.gr

costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-3

costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-4

costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-5Α
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-6
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-7
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-8Α
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-9
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-10
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-11
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-12
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-13Α
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-14
costarellos-wedding-dresses-spring-summer-2017-rtw-collection-15

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει το επίσημο ντύσιμο με το maxi φόρεμα, το οποίο είναι αρκετά κολακευτικό και σίγουρα δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επειδή όμως μιλάμε για καλοκαίρι θα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να δείχνει πιο αέρινο και γι’ αυτό βλέπεις πολλά σχέδια με σκισίματα, ακάλυπτους τους ώμους ή την πλάτη.

Για έναν βραδινό γάμο θα σου πρότεινα ένα απλό μεταξωτό φόρεμα σε ωραία ίσια γραμμή, το οποίο δεν θα διαγράφει και το οποίο μπορείς να βρεις σε πολύ όμορφα καλοκαιρινά χρώματα όπως το μπεζ nude, το απαλό ροζ ή το κοραλί.

Αν είσαι κουμπάρα όμως διάλεξε ένα φόρεμα με λεπτομέρεια το οποίο θα το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, όπως οι αλυσίδες από πέρλες στην πλάτη ή τα seχy κοψίματα.

Επειδή όμως μιλάμε για καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να λείψει το floral, το οποίο μπορείς να το βρεις σε λευκή ή μαύρη απόχρωση και είναι και τα δύο εξίσου όμορφα και ρομαντικά. Τα έντονα prints αποτελούν επίσης τάση της μόδας και αν θέλεις κάτι ξεχωριστό μπορείς να διαλέξεις ένα ethnic εμπριμέ φόρεμα σε έντονους χρωματισμούς.

Τέλος, υπάρχουν και κάποια φορέματα που είναι all time classic για τέτοιου είδους περιπτώσεις όπως ένα μακρύ μονόχρωμο φόρεμα σε λευκό, κίτρινο ή κόκκινο χρώμα. Ακόμα και το μαύρο μπορείς να φορέσεις παρόλο που είναι καλοκαίρι, αφού είναι το πιο διαχρονικό chic χρώμα για καλό ντύσιμο.

 

Mini Φορέματα

stripped dress nude mini dress mini roz forema mini leuko forema mini aerino forema leuko forema leuko forema dantela leuko efarmosto forema forema me wmous eklipsh champagne off shoulder dress anoiksiatiko forema dantelenio forema forema gia gamo forema me choker

Οι γυναίκες με τα καλλίγραμμα πόδια δεν χρειάζεται να τα κρύβουν, αφού ακόμα και ένα mini φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε μια ιδιαίτερη περίσταση, αρκεί να συνδυαστεί με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Επίσης τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται οι βαφτίσεις να γίνονται πρωινές ώρες και να μην ακολουθεί δεξίωση, αλλά catering έξω από την εκκλησία. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι αρκετά επίσημο, γιατί θα δείχνεις εκτός τόπου και χρόνου. Μπορείς να κινηθείς σε πιο απλά πράγματα όπως ένα αέρινο mini φόρεμα σε απαλά χρώματα ή ακόμα και ένα λευκό με δαντέλα ειδικά αν το μυστήριο γίνεται σε νησί.

Φυσικά όμως υπάρχουν και mini φορέματα που είναι πολύ ιδιαίτερα και μπορούν να φορεθούν είτε σε γάμο είτε σε βάφτιση και είναι όσα είναι ραμμένα από μετάξι ή ταφτά. Επίσης όπως καλά γνωρίζεις είναι στη μόδα οι ώμοι να είναι έξω και θα βρεις πολλά φορέματα που ακολουθούν αυτή τη λογική. Συνδύασε το καυτό mini φόρεμα σου με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πέδιλα gladiator και θα κλέψεις την παράσταση.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για φορεματα ανοιξη 2018 με ενα ωμο

 

Πηγή φωτογραφιών

About Μαρία Νικολοπούλου