Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για κολιέ με χάντρες για το καλοκαίρι!

Ιδέες για κολιέ με χάντρες για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι τα ρούχα που φοράμε γίνονται ολοένα και λιγότερα και για να δώσουμε περισσότερο στυλστο ντύσιμο μας φοράμε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα! Τα κολιέ με χάντρες σε φωτεινά χρώματα είναι το ιδανικό χειροποίητο κόσμημα για τους ζεστούς μήνες του χρόνου και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα!

Αυτά τα κοσμήματα δίνουν κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο στο look μας. Πέρα από το γεγονός ότι προσθέτουν κάτι παραπάνω στο style μας είναι ιδανικά και για τις διακοπές αφού δεν πιάνουν χώρο στις αποσκευές. Ακόμα αν σκέφτεσαι πως θα κάνεις το καθημερινό σου basic μπλουζάκι να αναδειχθεί ένα κολιέ από χάντρες θα το μεταμορφώσει για σένα!

Όμορφα κοσμήματα για το λαιμό από χάντρες για το καλοκαίρι!

Πολύχρωμα κολιέ από χάντρες

Τα πολύχρωμα κολιέ με χάντρες είναι τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι! Υπάρχουν στην αγορά σε πολλά σχέδια αλλά από τα πιο πρωτότυπα είναι τα μακριά κολιέ και τα κολιέ σε σχήμα πλεξούδας! Υπάρχει ένα για κάθε περίσταση και έτσι μπορείς να φορέσεις ένα πολύχρωμο κολιέ με κάθε ντύσιμο! Για κάθε μέρα σίγουρα ένα τέτοιο κόσμημα θα αναδείξει ένα απλό ντύσιμο και θα κάνει αντίθεση με το μαύρισμα σου!

 

μακρύ κολιέ με χάντρες κολιέ με χάντρες πολύχρωμο

πολύχρωμο κολιέ από χάντρες

κολιέ με χάντρες και φουντίτσα

 

κόσμημα για το λαιμό με χάντρες

κόσμημα για το λαιμό από χάντρες

 

 

κολιέ από χάντρες με κοχύλι

kolie-me-galazies-xantres

1

Κολιέ με χάντρες

Τα κολιέ με χάντρες υπάρχουν σε πολλά σχέδια αλλά και είδη αφού υπάρχουν χάντρες από πολύτιμες πέτρες, ξύλινες, πλαστικές κτλ! Σίγουρα θα βρεις τα ιδανικά κοσμήματα για σένα και το στυλ σου! Τέλεια είναι τα κολιέ στα χρώματα του μωβ αλλά και ένα απλό κολιέ με μία μόνο μπλε χάντρα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό!

κολιέ με μωβ χάντρες

MAMBO-ACCESSORIES

Ο Κόσμος της Χάντρας

 

 

κολιέ με μία μπλε χάντρα

κολιέ με λευκές χάντρες

Prestige – αξεσουάρ & ενδύματα

 

κόσμημα από χάντρες

γυναικείο κολιέ

ANNE MARIE

 

 

 

 

ediva.gr

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου