Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ιδέες για Μοντέρνο Ανδρικό Ντύσιμο με Βερμούδα!

Ιδέες για Μοντέρνο Ανδρικό Ντύσιμο με Βερμούδα!

Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, τα καλοκαιρινά και δροσερά ρούχα θα έχουν την τιμητική τους. Θα σου δείξω πως να έχεις ένα μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο με βερμούδα, με απλό και έξυπνο τρόπο,ώστε να είσαι πάντα καλοντυμένος και κομψός όπου και αν βρεθείς.

Είτε προτιμάς το πουκάμισο, είτε το μπλουζάκι, το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και όμορφο. Επίλεξε χρώματα που δένουν μεταξύ τους, όπως τα παρακάτω και θα μπορείς να τα φοράς σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ και να είσαι πάντα γοητευτικός.

24 Μοναδικές ιδέες για μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο με βερμούδα!

 

Ανδρική βερμούδα με μπλούζα

Μια βερμούδα συνδυασμένη με την αγαπημένη σου μπλούζα, αποτελεί το αγαπημένο ντύσιμο κάθε άνδρα το καλοκαίρι. Αν έχεις υφασμάτινη βερμούδα, προτίμησε μπλούζες σε στυλ polo, που θα κάνουν το ντύσιμο σου να μοιάζει πιο ακριβό και κομψό. Για τζιν βερμούδες, μπορείς να επιλέξεις t-shirt με αγαπημένες στάμπες ή εμπριμέ μπλούζες που δείχνουν μοντέρνες και όμορφες για κάθε περίσταση.

 

Ανδρική βερμούδα με πουκάμισο

Για πιο σοβαρό και επίσημο look,  το πουκάμισο ταιριάζει τέλεια με μια υφασμάτινη ή τζιν βερμούδα. Ταίριαξε τα αρμονικά,με χρώματα που δένουν μεταξύ τους και σίγουρα θα είσαι από τους από καλοντυμένους. Μπορείς να κάνεις και ένα total λευκό,μπλε ή μαύρο ντύσιμο, που πάντα δείχνει διαχρονικό και γοητευτικό.

Mπορείς να δεις επίσης Πως να κάνεις το καλύτερο ανδρικό ντύσιμο για καλοκαιρινά events!

Αυτές οι όμορφες επιλογές για μοντέρνο και απλό ανδρικό ντύσιμο με βερμούδα, θα σου λύσουν τα χέρια τις μέρες που δεν ξέρεις τι συνδυασμούς

About Μαρία Νικολοπούλου