Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Καλοκαιρινοί συνδυασμοί ρούχων μόνο για άντρες!

www

Μπορεί ο καιρός να μην έχει ζεστάνει αρκετά ακόμη, αλλά σίγουρα όταν έρθει το καλοκαίρι δε θέλεις να δείχνεις ατημέλητος. Μπορείς να δείχνεις άνετος με μια δροσερή και άνετη εμφάνιση. Είτε βρίσκεσαι έξω με την κοπέλα σου είτε σε κάποια παραλία με τους φίλους σου, μπορείς να έχεις στυλ σε κάθε περίσταση.

Δες τα παρακάτω 44 καλοκαιρινά σύνολα για να πάρεις ιδέες και να έχεις στυλ ακόμη και όταν κάνει υπερβολική ζέστη έξω.

Τι να φορέσει ένας άντρας το καλοκαίρι

AULH

Σορτσάκια/βερμούδες + πουκάμισο

 

12

1

2

3

μπεζιργιαννη

7

8

Μιας και είναι καλοκαίρι σίγουρα θα φορέσεις κάποιο σορτσάκι. Τα σορτσάκια αλλά και οι βερμούδες μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους. Ένας υπέροχος τρόπος να τα φορέσεις είναι να τα συνδυάσεις με ένα πουκάμισο.

10

Μπορείς να επιλέξεις ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια για ένα πιο casual look, αλλά κι ένα κοντομάνικο πουκάμισο για να νιώθεις πιο δροσερός. Ανάλογα με το στυλ σου έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις μονόχρωμα πουκάμισα, αλλά και πουκάμισα με σχέδια. Μην περιορίσεις τις επιλογές σου. Διάλεξε φωτεινές αποχρώσεις αλλά και έντονα σχέδια διατηρώντας το υπόλοιπο σύνολο σου πιο απλό.

13

Όσο για τα σορτσάκια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα χρώματα. Μπορείς να φορέσεις φωτεινά χρώματα, όπως μπλε ή ροζ, αλλά και πιο κλασικές αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό ή το μαύρο

 

lefkos-sindiasmos-antres. Στα παπούτσια τώρα, υπάρχουν κι εκεί αρκετοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να φορέσεις loafers αλλά και αθλητικά παπούτσια ανάλογα με την περίσταση και το στυλ σου

πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου