Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κομψές DIY ιδέες διακόσμησης κεριών με απίθανα κηροπήγια

Κομψές DIY ιδέες διακόσμησης κεριών με απίθανα κηροπήγια

Τα κεριά είναι μια πραγματική ανάταση στη διάθεση, ειδικά όταν είναι κρύο και μουντά έξω. Το τρεμουλιαστό φως των κεριών όχι μόνο δημιουργεί μια οικεία και ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά και εξαπλώνει την καλή διάθεση και δίνει στο δωμάτιο μια αίσθηση άνεσης.

Κεριά διακοσμητικές ιδέες για περισσότερο ρομαντισμό στις κρύες μέρες του χειμώνα

Είτε μικρά είτε μεγάλα, πολύχρωμα ή σε ένα κλασικό λευκό, τα κεριά είναι πάντα ένα διακοσμητικό αντικείμενο. Τι διακόσμηση των κεριών μπορεί πραγματικά να βάλει στη σκηνή το κηροπήγιο. Μεταξύ των πολλών τύπων από κηροπήγια και κατόχους, οι κάτοχοι ρεσώ είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής διακόσμησης για το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού σας. Κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και με διαφορετικά σχήματα, τα κεριά για ρεσώ προσφέρουν πολλές παραλλαγές για μια ελκυστική, μοντέρνα ή ρουστίκ διακόσμηση τραπεζιών. Σήμερα έχουμε κάποιες πρωτότυπες ιδέες για το πώς να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα εξαιρετικά κηροπήγια για τα μικρά ρεσώ.

 Υπέροχα διακοσμητικά θα βρείτε στο γνωστό Anne Marie στην Κόρινθο

ANNE MARIE

 

Όταν πρόκειται για διακόσμηση με κεριά, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Συνήθως είναι αποτελεσματικά διατεταγμένες ως διακόσμηση τραπεζιών μαζί με φρέσκα λουλούδια, διάφορα υλικά από τη φύση, άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ και ακόμη και φρούτα, λαχανικά ή καρύδια. Όταν διακοσμούμε με κεριά, μερικά από αυτά τα διακοσμητικά αξεσουάρ μπορούν να μετατραπούν σε απίθανα κηροπήγια. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεμόνια ή limes για να δημιουργήσετε χώρο για ένα ρεσώ και να διακοσμήσετε το τραπέζι για μια ειδική περίσταση. Τα τσόφλια αυγών προσφέρουν επίσης μια φανταστική ευκαιρία κατόχους κεριών ρεσώ για να δημιουργήσετε μια ρουστίκ και κατάλληλη για γιορτές διακόσμηση.

ΣΤο  ΚΕΝΤΙΑ εκτός από μεγάλη ποικιλία σε άνθη & φυτά, μπορείτε να βρείτε εκλεπτυσμένα είδη δώρων και διακοσμητικά, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, για όλα τα γούστα σε πολύ προσιτές τιμές!! Επισκεφτείτε το κατάστημα και θα βρείτε δώρα κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Ιδανικά δώρα για κάθε κοινωνική εκδήλωση μπορούν να συνοδεύσουν τα άνθη και τα φυτά που επιλέγετε για τις καθημερινές σας επισκέψεις

KENTIA – ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

texnotropieskaidiakosmisi.

About Μαρία Νικολοπούλου