Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Κοπή Πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας με πλήθος κόσμου και ηχηρές απουσίες

Κοπή Πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας με πλήθος κόσμου και ηχηρές απουσίες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του πρώην προέδρου Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Νανόπουλου και υποψήφιου για τον δήμο Κορινθίων ,  του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ,Πέτρου Τατούλη, του Γ.Γραμματέα  Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργου Δέδε , του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Δήμα, του Δήμαρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, του Δήμαρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη ,του Δήμαρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου, του Δήμαρχου Βέλου – Βόχας Ανννίβα Παπακυριάκου ,του Δήμαρχου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου, προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου ,Βασίλη Γεώργαρη  ,του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και υποψήφιου για τον δήμο Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη, του Αντιπεριφερειάρχη Άγγελου Παπαγγελόπουλου, του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Ταγαρά, Περιφερειακών Συμβούλων Συμβούλων, του  Απόστολου Παπαφωτίου, Θάνου Πισιμίση, Γιώργου Πετρίτση , του Δημοτικού  Συμβούλου και υποψήφιου Δήμαρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη,   του προσωπικού του Επιμελητηρίου και πλήθος θεσμικών  και  επαγγελματιών του νομού.
Αμέσως μετά την ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και σε όλες . Ακολούθως, οι παριστάμενοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ηχηρές απουσίες ήταν όλων των βουλευτών, του ΣΥΡΙΖΑ  , καθώς και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργου Παπασταμόπουλου οι οποίοι περιέργως  απουσίασαν σύσσωμοι.

Άλλες δύο απουσίες σχολιάστηκαν δεόντως, των εκπροσώπων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Λουζιώτη και Σωτήρη Μουρίκη, σε αντίθεση  αρκετούς με τους συμβούλους τους,  που παρευρέθηκαν .

Δείτε φωτογραφίες εδώεδώ και εδώ 

 

About Μαρία Νικολοπούλου