Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

“Μαγικά” tips για να πείτε αντίο στα σπυράκια!

webkorinthos-t-1

Ασπιρίνη VS Σπυράκια:

Τρίψτε δύο ασπιρίνες ανάμεσα σε δύο κουταλάκια και ρίξτε μερικές σταγόνες νερό μέχρι να δημιουργηθεί μία παχύρρευστη πάστα. Απλώστε το μείγμα πάνω στο σπυράκι.

Μετά από λίγο διάστημα, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ασπιρίνης, το πρήξιμο (οίδημα) θα μειωθεί άμεσα.

Ενυδάτωσέ το!

Να χρησιμοποιείτε κάθε πρωί ένα ενυδατικό, μη λιπαρό προϊόν φροντίδας σε υγρή ή τζελ μορφή. Αποφύγετε όμως την υπερβολική χρήση αντισηπτικών προϊόντων ή προϊόντων κατά της λιπαρότητας διότι μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Σταγόνες ματιών για σπυράκια…

Εάν στο φαρμακείο του σπιτιού έχετε μόνο σταγόνες για τα μάτια και θέλετε να καταπολεμήσετε ένα απρόσμενο επισκέπτη (το σπυράκι στη προκειμένη περίπτωση), τότε και αυτές μας κάνουν! Βάλτε τοπικά δύο σταγόνες. Θα εξαφανιστεί!

Αξιόπιστες συμβουλές θα τις  βρείτε εδω

θεοδ

 

Σπυράκι on ice:


Κυριολεκτικά βάλτε το σπυράκι στον πάγο! Αυτός συρρικνώνει τα σπυράκια αλλά για να αποφύγετε τον ερεθισμό, καλύψτε μερικά σε μια πετσέτα και τοποθετήστε τα σαν κατάπλασμα πάνω στο σπυράκι για 10 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να μη θέλετε να μοιραστείτε το μυστικό…


Μια μασκούλα την εβδομάδα…

Η εφαρμογή της μία φορά την εβδομάδα καταπολεμά τους κλειστούς πόρους και τα μαύρα στίγματα. Έχετε δύο επιλογές: τις μάσκες οι οποίες περιέχουν άργιλο και αντιμετωπίζουν την λιπαρότητα, αλλά και αυτές που αντιμετωπίζουν τις ατέλειες και προλαμβάνουν τους κλειστούς πόρους.

Στρες …ποιό στρες;



Η καλύτερη απάντηση στα σπυράκια είναι να είστε ήρεμοι και χαλαροί! Μία φορά την ημέρα λοιπόν προσπαθήστε να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές. Είναι καλό να χαλαρώνετε και να βρίσκετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει.

πηγή: http://www.qubo.gr

About Μαρία Νικολοπούλου