Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μαρίνα Ταουξίδη :Υποψήφια στις Επιμελητηριακές εκλογές με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λουζιώτη

ΤΑΟΥΞΙΔΗ.ΜΑΡ.
Η πρώτη news όπως πάντα πρώτη στην ενημέρωση θα παρουσιάζει καθημερινά
υποψήφιους όλων των συνδυασμών , με τα βιογραφικά τους σημειώματα ώστε οι Κορίνθιοι επαγγελματίες ν΄αποκτήσουν συνολική  εικόνα για όλους του υποψηφίους 
  Η Μαρίνα Ταουξίδη γεννήθηκε στην Κόρινθο στις   6 Μαρτίου το 1966  ,είναι σύζυγος του Μάριου Ξένου  αξιωματικού  Ε.Α. του Λιμενικού Σώματος.
Είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Οπτικά Ταουξίδη , το οποίο ίδρυσε ο πατέρας της Μαρίνας, Παύλος Ταουξίδης στην Κόρινθο το 1958 και βρίσκεται στην οδό  Κύπρου 72, επίσης  ιδιοκτήτρια του  καταστήματος Γυναικείων Ενδυμάτων Μαρίνα Ταουξίδη οδός  Κολοκοτρώνη 14.
Η Μαρίνα ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα από τα νεανικά της χρόνια δεν αρκέστηκε στην σιγουριά της οικογενειακής επιχείρησης και απόδειξη αυτού,    το 1992  άνοιξε τα δικά της επαγγελματικά φτερά , ιδρύοντας την προσωπική της επιχείρηση, όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα .
Είναι κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Οπτικός.
Ασχολείται με τα κοινά από νεαρή ηλικία  συμμετέχοντας σε διάφορους μαζικούς  φορείς.
 Το 2006 έγινε μέλος του Δ.Σ.του εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου 
Το 2009 έγινε  μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Κορινθίας. 
Το 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΟΕΒΕ  συνεχίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία  μέχρι και σήμερα.
 Το 2009  εξελέγη αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επί προεδρίας Θανάση Κόρκα.

Το 2011 εξελέγη στο στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας όπου παραμένει μέχρι σήμερα .

Στις επερχόμενες Επιμελητηριακές εκλογές σαφώς δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη,γνωρίζοντας λοιπόν πολύ καλά τον Παναγιώτη Λουζιώτη από τις κοινές τους δράσεις στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και εφόσον συμφώνησαν ότι τα προβλήματα των επαγγελματιών δεν έχουν χρώματα ούτε και οι λύσεις τους κομματικές αποχρώσεις. συμπορεύονται μαζί με υποψήφιο Πρόεδρο τον Παναγιώτη Λουζιώτη .
Είναι υποψήφια στο Εμπορικό τμήμα .
Καλεί τους επαγγελματίες- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου , καθώς πιστεύει , πως μέσω αυτής το Επιμελητήριο δυναμώνει και Ισχυρό Επιμελητήριο σημαίνει ισχυρή φωνή για τα μέλη του.
Η πρώτη news της εύχεται καλή επιτυχία

ΠΗΓΗ  Πρώτηnews

About Μαρία Νικολοπούλου