Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ… ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ!

webkorinthos.κουι

Ο χώρος της κουζίνας, εάν επενδυθεί με τις κατάλληλες επιφάνειες και έπιπλα, μπορεί να αποτελέσει τον πιο glamorous και ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού αφού είναι  ο χώρος που θεωρείται το πιο Σχετική εικόνανευραλγικό και «ζωντανό» σημείο του σπιτιού. Ακριβώς επειδή εκεί που η οικογένεια, όχι μόνο καλύπτει τις διατροφικές της ανάγκες, αλλά και που  επίσης συσφίγγονται και οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της.
Κάθε κουζίνα ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη και τα διαθέσιμα τετραγωνικά  αφήνει το δικό της στίγμα, έχει τη δική της άποψη. Κατά βάσην όμως τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει είναι η σωστή οργάνωση και η ευκολία.  

Για τις κουζίνες  που διαθέτουν λίγα τετραγωνικά και στις οποίες γενικά υπάρχει έλλειψη χώρου, μια καλή επιλογή είναι η διάταξη των συσκευών σε ευθεία γραμμή, έτσι ώστε η ανεύρεση αντικειμένων να γίνεται εύκολη. Στο πρόβλημα της αποθήκευσης μία καλή λύση είναι τα κρεμαστά ντουλάπια, που λειτουργούν σαν αποθηκευτικοί χώροι για τα αξεσουάρ και τα σκεύη. Μία δεύτερη λύση, εξίσου πρακτική, είναι αυτή της διάταξης των συσκευών σε σχήμα Γ, δηλαδή η τοποθέτησή τους σε μια γωνία της κουζίνας αφήνοντας κενό τον υπόλοιπο χώρο για ντουλάπια μικρού βάθους, που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση υλικών.

Ανάλογα με τα τετραγωνικά της κουζίνας, οι πάγκοι μπορεί να είναι ενιαίοι ή να αποτελούν ξεχωριστές μονάδες, σε μορφή νησίδων (island). Σε αυτές μπορούμε να εντοιχίσουμε τον νεροχύτη ή να τις μετατρέψουμε σε τραπέζι φαγητού με την προσθήκη ψηλών σκαμπό.

Μία άλλη λύση, προκειμένου να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο, είναι να αντικαταστήσετε το καθιερωμένο τραπέζι της κουζίνας με έναν πτυσσόμενο πάγκο, τον οποίο μπορείτε μετά τη χρήση του να κλείνετε με μια απλή κίνηση. Ακόμη, προτιμήστε ανοιχτά χρώματα για τη βαφή των τοίχων, τα οποία προσθέτουν λάμψη και «μεγαλώνουν» τον χώρο.  Επίσης προσθέστε κάποιον καθρέπτη στον χώρο της κουζίνας, κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Το μπρονζέ τζάμι φθορισμού στα πορτάκια των κρεμαστών προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα…

Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί  και το βασίλειο κάθε γυναίκας, γι’ αυτό και πρέπει να χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και άνεση.

Με γνώμονα αυτό, στην εταιρεία ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων κουζίνας  σχεδιάζουν και κατασκευάζουν έπιπλα που κάνουν τους χώρους πρακτικούς και εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς, χωρίς ωστόσο να χάνουν σε αισθητική.  Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεσή της και να δείτε από κοντά τις δημιουργίες τους, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής μας κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.
Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.αλλά και να συζητήσετε για το πως θα δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας και να πάρετε συμβουλές και ιδέες από το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:

Κεφερλής Αναστάσιος Ο.Ε.

 

About Μαρία Νικολοπούλου