Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μελιτζανοσταμνάκια γεμιστά με μοσχάρι και τυρί γκούντα

web-korinthos. oΈνα φαγητό πολύ ιδιαίτερο στην γεύση θα έλεγα και πολύ εντυπωσιακό …

ΥΛΙΚΑ
Κιλό μοσχαράκι στήθος
Ένα κομμάτι τυρί γκουντα
Μελιτζάνες κατά βούληση
Κρεμμύδια
Σκελίδες σκόρδο
Σάλτσα κατά προτίμηση σπιτική
Κουταλιά μπελτέ
Λίγο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα κόψτε τις μελιτζάνες στην μεση,και λίγο από κάτω για να πατάνε ωραίαμέσα στο ταψι,βγαλτε την ψίχα τους απόμέσα με ένα κουταλάκι και βάλτε τις σε μια λεκάνη με αλατόνερο για 2Ο λεπτα, ψηστε τις στο γκριλ του φούρνουμέχρι να μαλακώσουν. Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας όπως εσείςθέλετε, εγώ έβαλα το κρέαςμέσα στην κατσαρόλα σε μπουκιτσες,εσβησα με λίγο ξίδιαφού πρώτα ήπιε τα υγρά του,εριξα λίγο λάδι και το τσιγάρισαμαζί με δυο μεγάλακρεμμυδια,τα σκόρδα και έσβησα με λίγο κρασι,τελος έριξα την σάλτα μου και το αλατοπίπερομαζί με λίγο νερακι, εκλεισα την χύτρα μου και σε 25 ήταν ετοιμο. Γεμισα τις μελιτζάνες με το κρέας και την σάλτσα του κρέατος και έβαλα και τρεις κύβουςτυρί γκουντα μέσα στην κάθε μελιτζάνα. Τέλος έριξα και από πάνωτυράκιτριμμένο, επίσης ρίχνουμε και την υπόλοιπησάλτσα μας μέσα στο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 22Ο μέχρι να ροδίσει και να γίνει το φαγητό μας και να δέσει η σαλτσούλα μας..σερβιρουμε και απολαμβάνουμε.

Καλή επιτυχία.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου